Meny - Kickboxing.no

Barnetrenerutdanning

  • Barnetrenerutdanning
    Barneløft1

Vedlagt finner du informasjon om kommende «Barnetrener» utdanning. Skulle det være noe du lurer på så er det bare å ta kontakt.
Håper du kan vidresende denne informajonen til de i klubben som er involvert i trening av barn.

Espen Lund / Publisert: torsdag 5. juli 2018

Hold deg oppdatert

Få siste nytt fightere, stevner, nyheter og live-sendinger i din innboks.

Høsten 2018 starter første kull med NKBF Barnetrener. Det vil bli tatt opp to deltagere fra hver krets. Fortrinnsvis skal de to ikke være fra samme klubb. Kretsene er Nord, Midt, Vest, Sør og Øst.

 

Utdanningen har dagsaktuell teori og mye praksis på samlinger og i egen klubb, med oppfølging. Det blir med høyt kvalifiserte lærerkrefter som vil sikre god kvalitet på gjennomføringen, aktørene er: Norges Idrettsforbund Norges Idrettshøyskole Aikya Method Norges Kickboxing Forbund

 

I forhold til Trenerløypa til Norges Idrettsforbund plasseres vår ”Barnetrener” under Trener 1. Innholdet er unikt for alle som trener barn, men det vil også gi dem med høyere trenerutdanning stor nytte av å delta.

 

Sparebankstiftelsen DNB støtter dette unike tiltaket og utdanning, materiell, reise og overnatting, dekkes for første kull. Det er møteplikt på samtlige samlinger:

 

2018 31. august–2. septemer
2019 18.–20. januar 14.–16. juni

 

Etter fullført utdanning legges det opp til studietur hos Kickboxingklubben Aikya i Italia. Her får du se de beste i aksjon, bli inspirert og ta del i familiebegrepet – Together we are family. http://www.aikyatrainingcenter.com https://youtu.be/-0FIOrdIoB8
Søkere må per i dag være aktiv trener for barn og klubben må ha et utgangspunkt og potensiale for å kunne dra nytte av prosjektet.

 


For mer informasjon eller spørsmål, ta gjerne kontakt med: Per A Ringsby, per@ringsby.no Stein Eriksen, Stein.Eriksen@nif.idrett.no

 

Søknad om opptak sendes per@ringsby.no, innen 1. august 2018.

 

Per Ringsby

 


comments powered by Disqus