Meny - Kickboxing.no

Moro med barnekick

  • Moro med barnekick
    LEK OG MORO: Tjeldsund Kickboxingklubb leger opp til mye lek og moro for fremtidige kickboxere. (Foto: Nina Rødberg)

Kickboxing er ikke kun for de tøffe gutta. NKBF og våre tilknyttede klubber har stadig større fokus på lek, mor og idrettsglede for barn og ungdom.

Kenneth Bruun / Publisert: onsdag 8. februar 2017

Ønsker du mer informasjon om NKBFs satsing på barneidrett?

Ta kontakt med:
Stein Eriksen
Tlf: 907 55 421
Send e-post

Barnekoordinator:
Ellen Dahl
Tlf: 975 43 295
Send e-post


Hold deg oppdatert

Få siste nytt fightere, stevner, nyheter og live-sendinger i din innboks.

Både i Tjeldsund og Risør har klubbene stor fokus på barneidrett, og i løpet av den siste uken har NKBF stilt med instruktører i begge klubbene.

Hele 48 deltagere var med når Tjeldsund inviterte forbundsinstruktør Manuel Nordio til samling i helga. De arrangerte en del for alle som satser på lettkontakt, og en del for de aller yngste i klubben.

- Det ble en kjempesamling med utøvere fra Tjeldsund, Øverbygd, Nordreisa, Grimstad og Fighter kbk. Dette var en lettkontakt samling med fokus på å holde riktig avstand til motstanderen, bruk av blitz i angrep og forsvar, spinnkick, øksespark og mange nye øvelser og kombinasjoner. En stor takk til Manuel for svært velforberedte økter, forteller Nina Rødberg til Kickboxing.no.

Nordio kjørte også en lekpreget økt med barnepartiet. Her var det mye smil og latter. Ballonger ble benyttet i øvelser for slag og spark i samarbeid med andre barn. Klyper ble festet i skjorta på barna og de skulle prøve ta motstanderens klyper. Dette er en ypperlig forberedelse for fremtidige pointfighting-utøvere.

Se flere bilder her

Barnekick i Risør

I Risør Kickboxingklubb er det fullt på barnegruppa i klubben. Nylig var barnekick-koordinator Ellen Dahl på besøk i klubben og gldet seg over barneaktiviteten i klubben.

Klikk her for å lese mer om samlingen i Risør.


comments powered by Disqus