Meny - Kickboxing.no

Landslagstreneren oppsummerer VM

  • Landslagstreneren oppsummerer VM
    SER LYST PÅ FREMTIDEN: Daimi Akin ser lyst på fremtiden etter VM for ungdom/junior (Foto: Nina Røberg)

Daimi Akin har sammen med våre ungdommer vært i VM i Dublin. Her er landslagstrenerens oppsummering etter en begivenhetsrik uke.

Kenneth Bruun / Publisert: lørdag 3. september 2016

Hold deg oppdatert

Få siste nytt fightere, stevner, nyheter og live-sendinger i din innboks.

Ungdom og junior VM er over for denne gangen og Norge endte med 3 bronsemedaljer til Gabrelius Bergen i LC, Marielle, Fana i FC og Marlene, Tjeldsund i LC.

Det har vært høyt nivå her nede og det er tydelig at det er stor satsning ut i verden på ungdom og junior. Flere nasjoner har langt over 100 deltagere.

Med samme modell som vi kjører for seniorlandslaget har vi også kjørt med ungdom og junior og det har vært en fantastisk uke med veldig god stemning hos utøverne og trenerne.

Fortsetter alle disse utøverne, hvilket er noe jeg håper så har NKBF noen unge utøvere som vi kan nyte godt av i mange år i fremtiden. Dette forutsetter at vi har den samme modellen for senior landslaget som vi har i dag. Talentprosjektet har vært en suksess og flere av de utøverne som er her nede har vært på flere talentsamlinger og på åpne landslagssamlinger.

Siden vi ikke har noe junior landslag er det naturlig å inkludere de beste juniorene på flere seniorsamlinger fremover.

Dommerne våre Kim Kristoffersen og Roger Ramstad har hatt noen travle dager på mattene og levert såpass bra at de har blitt tatt ut til å dømme finalene også.

Ifm mesterskapet har det vært valg i WAKO IF Coaches Committee hvor undertegnede er valgt som leder for 4 år.

Mette Solli er valgt inn i WAKO IF Athlete Committee og Thea Therese Næss er valgt i WAKO IF Womens Committee begge som medlemmer i 4 år.

Espen Lund fikk en pris for sin innsats av den internasjonale Fair Play organisasjonen og i tillegg til å få en innsatspris for lang og tro tjeneste for mange års arbeid i WAKO.

Per Ringsby leder av media komiteen har sammen med sin stab sørget for at det har vært god streaming av mer eller mindre samtlige kamper under mesterskapet.

Jeg vil takke og gratulere alle utøverne med resultat og prestasjoner de har hatt under mesterskapet.

Takk til klubbene og trenerne som har gjort jobben i forkant med forberedelser og gjennomføringen under mesterskapet.

  • Tjeldsund med Ole Martin og Nina Røberg
  • Fana med Morten Saksvik
  • Bergen med Felipe V Carter
  • Øverbygd med Flemming Gjerdrum
  • Fighter med undertegnede

Mvh
Daimi Akin


comments powered by Disqus