Meny - Kickboxing.no

På tide å bestille forsikringslisenser

  • På tide å bestille forsikringslisenser
    poster

Nå er snart tiden inne for å bestille forsikringslisenser igjen. Gammel periode stenges og det åpnes for ny sesong 1. september.

Kenneth Bruun / Publisert: torsdag 18. august 2016

Hold deg oppdatert

Få siste nytt fightere, stevner, nyheter og live-sendinger i din innboks.

Dere kan starte bestillingen via klubbportalen mandag 29. august.

Forsikringslisensen koster fortsatt kr. 400,- for et år, MEN det blir en liten endring denne gangen grunnet at det ble vedtatt på Årstinget 2016 å endre årshjul/sesong.

Ved ny periode for forsikringslisens 1. september 2016, betaler man kr. 600,- og da er forsikringslisensen gyldig til 31. desember 2017. Bestillinger i 2017 koster kr. 400,- og er gyldig til 31. desember 2017.

Les mer om hva forsikringen dekker her.

LES PUNKTENE UNDER FØR DU BESTILLER.

  • Hvis det er medlemmer som har hatt lisens tidligere, skal det velges forny lisens.
  • Hvis det er medlemmer som er helt nye, velges ny lisens. 

Dette valget gjøres før du kommer inn på medlemslista for klubben. Det er to runde ikoner øverst på siden.

Hvis det skal bestilles lisens for flere personer, gjør dette i en operasjon slik at de kommer på en oversiktsliste. Huk av for alle som skal ha lisens før du går videre, så kommer det på en liste i stedet for på mange.

NKBF oppfordrer medlemmene til å kjøpe lisens selv om de ikke skal gå kamp. Forsikringen gjelder også på trening, og det er som regel der de fleste ulykker skjer.

Vær tidlig ute med å bestille for å unngå at det blir stress like før stevne.

Vi gjør oppmerksom på at det ikke er mulig å melde på utøvere til stevner uten at lisens er bestilt og betaling registrert.

Betaling

Nettbank/kort:

Dere kan da velge om dere vil betale via Nettbank eller med Visa/Mastecard/Bankaxess. Hvis dere velger Visa/Mastercard/Bankaxess gjøres dette via deltager.no/nkbf og betalingen blir da registrert med en gang. 

Send faktura:

Dere får da tilsendt faktura med lisensliste som vedlegg.

 

Jeg anbefaler dere å betale direkte i nettbank eller med kort på deltager.no, da denne prosessen går mye fortere for alle parter, samt at det er enklere å rette opp eventuelle feilbestillinger. 

Eventuelle spørsmål rettes til Beate Irene Haugenes, Generalsekretær NKBF. Telefon: 92 68 78 34. E-post: beate.irene.haugenes@nif.idrett.no


comments powered by Disqus