Meny - Kickboxing.no

Teambuilding og treningssamling før alvoret starter

  • Teambuilding og treningssamling før alvoret starter
    TEAMBUILDING: Seniorer og juniorer var samlet for teambuilding og treningssamling før alvoret starter. (Foto: Privat)

Høstens første landslagssamling ble kjørt på Toppidrettssenteret i Oslo 02-07 august. I tillegg til landslagsutøverne var utøvere utenfor landslaget som har mål om å kvalifisere seg til årets senior EM og allerede uttatte utøvere til ungdom og junior VM i FC, LC og KL også invitert.

Kenneth Bruun / Publisert: mandag 8. august 2016

Hold deg oppdatert

Få siste nytt fightere, stevner, nyheter og live-sendinger i din innboks.

Landslagstrener Daimi Akin oppsummerer samlingen:

Totalt var det 30 utøvere fra Tjeldsund, Fighter, Fana, Bergen, Champions, Tønsberg, Sentrum, Arendal, Polen og Tyskland.

Etter innsjekk tirsdag ettermiddag på Olympiatoppen Sportshotell gikk vi i fellesskap gjennom ukeplanen og sjekket status på hver utøver etter sommerferien. Første økt ble rolig jogg rundt Sognsvann etterfulgt av teknikk med fokus på balanse og bevegelse ute på friidrettsbanen på Idrettshøgskolen.

Onsdag morgen/formiddag: Med flere unge utøvere som er klare til ungdoms- og junior-VM på samling var det fin anledning å gjennomføre O2-tester og sjekke status på oksygenopptaket både de unge og senior-utøverne. Høyeste måling denne gangen var på 67,2 l/min og de unge utøverne var jevnt over tett opptil de beste seniorene, noe som indikerer at de er i rute til VM.

På kvelden var det tekknikktrening på friidrettsbanen med samme fokus som kvelden før med noe påbygg etterfulgt av fotball og bading.

Torsdag ble det gjennomført 3 økter, økt 1 morgenjogg etterfulgt av teknikktrening, økt 2 alternativ trening med bordtennis som ble en god avkobling fra kickboxing med mye fliring og god stemning. Vi hadde ikke bordtennisraceter å spille med og måtte improvisere med mobiltelefonen som racket.

Økt 3 ble det oppgavesparring med samme fokus som de tidligere treningene i treningssalen på toppidrettssenteret.

Fredag til søndag ble det kjørt morgenøkt med teknikk og oppgaver mens på ettermiddagsøktene var det fokus på kvalitetssparring oppdelt i vekt og kjønn.

Dette ble en fin start på høstsesongen for både seniorene og ungdom/junior. De unge, som har vært i gang gjennom hele sommeren, viser at de er i rute til ungdoms- og junior-VM er i perioden 27 august - 3 september i Dublin i Irland.


comments powered by Disqus