Meny - Kickboxing.no

Sommerhilsen fra Presidenten

  • Sommerhilsen fra Presidenten
    Eirik Gundersen: NKBF-Pesident Eirik Gundersen ønsker god sommer til alle medlemmer, klubber og alle som er involvert i norsk Kickboxing. (Foto: Kenneth Bruun)

President i NKBF, Eirik Gundersen, ønsker alle med hjerte for Kickboxing en god sommer. Han gleder seg til en begivenhetsrik høst.

Kenneth Bruun / Publisert: fredag 8. juli 2016

Hold deg oppdatert

Få siste nytt fightere, stevner, nyheter og live-sendinger i din innboks.

Hei alle sammen !

Da er vi godt inne i sommerferien. Håper alle har det bra.

Første halvdel av 2016 er nå passert. For min del har det vært en travel tid. Å ta over President-vervet er en stor utfordring med stort ansvar og mange ulike oppgaver. Det er mye å sette seg inn i, og mye å ta tak i. Men, jeg har et brennende engasjement i å forbedre vår organisasjon. Det er ingen tvil om at vi med fordel kunne hatt flere ansatte, men vår økonomiske situasjon tillater nok ikke det. Vi må derfor gjøre det beste ut av det vi har.  

Vi kan se tilbake på et godt gjennomført NM i Tromsø. Det er helt i tråd med mine tanker om hvordan alle våre nasjonale stevner bør gjennomføres.

Høsten er som vanlig proppet med høydepunkter.

Først ut er Fight Night Bergen II hvor Milton Barrios Galarreta har utfordret WAKO PRO European Champion Petar Zivkovic den 27 august. Kampen går over 10 runder uten hjelm i henhold til proffreglene. På den samme gallaen er det duket for hele 3 WAKO PRO Nordiske tittelkamper. 

Det er også flott å registrere at "vår egen" Cecilia Brækhus omsider får sin debut på hjemmebane etter lovendringen. For de som ikke visste det, begynte Cecilia sin kampsport-karriere i Bergen Kickboxing Klubb da hun var 14 år gammel. Hun rakk å bli både Europa- og Verdensmester i grenen Pointfighting før hun ga seg. 

Det er også veldig positivt å se at hele syv utøvere har kvalifisert seg til junior-VM i august/september. Dette vitner om at vi begynner å bære frukter av det arbeidet som klubbene og forbundet gjennom flere å, har lagt ned i området barn og unge. 

Jeg håper høstens samarbeidsmøte samler mange engasjerte kickboxing-sjeler slik at vi får frem grasrotens meninger i et egnet fora.

Forhåpentligvis får også Oslo på plass sin Fight Night utover høsten. Det er ingen tvil om at dette er en attraktivt aktivitet for det kampsport-interesserte publikum.

Så blir det finale med høstens senior-EM innenfor våre ulike stilarter.

På vegne av forbundet vil jeg takke alle som gir av seg selv for at vår idrett skal kunne utvikle seg. 

Til slutt vil jeg bare oppfordre alle til å bruke sommeren til å trene annerledes, bruk naturen og de muligheter som byr seg. 

Til orientering tar vår Generalsekretær en velfortjent ferie i uke 27 og 28, så da kan man ikke forvente svar fra henne i den perioden. 

Med ønske om en riktig god sommer til alle sammen !

Med vennlig hilsen
Eirik Gundersen, President, NKBF


comments powered by Disqus