Meny - Kickboxing.no

Dagsamling hos Pointfighter

  • Dagsamling hos Pointfighter
    SAMLING: Pointfightere var samlet i Oslo denne helgen. (Foto: Privat)

Den 23. april ble det holdt åpen dagsamling hos Pointfighter Kickboxingklubb i Oslo.

Kenneth Bruun / Publisert: tirsdag 26. april 2016

Hold deg oppdatert

Få siste nytt fightere, stevner, nyheter og live-sendinger i din innboks.

Intensjonen med samlingen var å skape mer aktivitet på et nivå som alle kan være med på. Kristian Bysheim og Tiril Nanett B Næss var instruktører for samlingen. Dagens to økter var inspirerende og for de fremmøtte så ble det noen nye øvelser og oppgaver som utvider repertoaret. Her fikk bredden trene med rutinerte og meriterte utøvere under ledelse av Kristian Bysheim.

Mellom øktene ble det et innslag av tidligere landslagssjef Per A Ringsby, temaet var ”veien til landslaget”.
- Det er helt klart at klubbene må være mer pågående for å skape aktivitet selv for landsdelene, uten at forbundet må stå som arrangør. Det koster lite og øker aktiviteten betraktelig, det behøver ikke å være veldig avansert. Det er sosialt og binder mennesker som er interessert i det samme mer, sier Per A Ringsby.

Kjell Torbjørn Tofte (Fighter):
- Miljø uavhengig av klubb er en viktig faktor for et voksende miljø, dette er noe som vi ser på denne formen for samling. De som deltar har det gøy og får morsomme økter.

Utøvere har også godt av å trene med andre instruktører en sine faste i klubb. Det utvikler ferdigheter og en tilegne seg ny kunnskap, det fungerte veldig bra her på samlingen.

Tiril N B Næss (Landslaget):
- Jeg synes det hadde vært kjempefint om vi hadde fått flere slike samlinger. Det at vi kan møtes på tvers av nivå og klubber gjør at vi kan bli kjent med hverandre uansett alder og erfaring. Vi får et bedre og større miljø, og kanskje gjør satsingen enklere og mer motiverende, forteller Tiril N B Næss.

Vi håper at fler klubber lager mer aktivitet på tvers av klubber og nivå, dette skaper fremtidige WAKO mestere.


comments powered by Disqus