Meny - Kickboxing.no

Svært vellykket talentsamling på Toppidrettssenteret

  • Svært vellykket talentsamling på Toppidrettssenteret
    TALENTER: Landslagstrener Daimi Akin ser lyst på fremtiden etter å ha sett denne gjengen på samling. (Foto: Privat)

Fredag 4. til søndag 6.12. var det talentsamling for spesielt inviterte på Toppidrettssenteret i Oslo. Det ble en svært vellykket samling takket være dyktige instruktører og motiverte utøvere som oppførte seg eksemplarisk.

Kenneth Bruun / Publisert: onsdag 16. desember 2015

Hold deg oppdatert

Få siste nytt fightere, stevner, nyheter og live-sendinger i din innboks.

Utøverne fikk basisøkter med instruktør på Toppidrettssenteret, kickboxing-økter på Bjølsen, individuelle utviklingssamtaler med trenerne, foredrag fra Antidoping Norge, innføring i ulike treningsdagbøker og mye tid sammen.

Samlingen ble gjennomført av talentkoordinatorene Nina Røberg og Tom Andre Pettersen, Mette Solli, Terje Unnerud, Ina Grindheim, Erik Brødreskift, Daimi Akin, Antidoping Norge, Toppidrettssenteret og Stein Eriksen. President Thomas Stenberg var også tilstede under deler av samlinga.

- Jeg vil rose opplegget og initiativet er kjempebra, sier Paul Kongsvold som fulgte med sine utøvere helt fra Øverbygd.

- Samlingen var for utøverne overraskende bra og de fikk alle et fantastisk utbytte.

Ifølge landslagstrener Daimi Akin er framtidsutsiktene gode. Med en så ivrig og positiv gjeng ser det lyst ut med tanke på fremtidens topputøvere.

Se flere bilder på vår Facebookside:

Svært vellykket talentsamling på Toppidrettssenteret. Les mer om samlingen her: http://kickboxing.no/Artikler/ID/5140/Svrt-vellykket-talentsamling-pa-Toppidrettssenteret

Posted by Norges Kickboxing Forbund - NKBF on 16. desember 2015


comments powered by Disqus