Meny - Kickboxing.no

Tapte mot verdensmesteren

  • Tapte mot verdensmesteren
    MØTTE VERDENSMESTEREN: Russiske Shamil Gasanbenkov (til venstre) ble hakket vassere mot vår egen Roy Wischmann denne gang. (Foto: Privat)

Den regjerende Europa- og Verdensmesteren, Shamil Gasanbenkov fra Russland, ble en litt for tøff oppgave for Roy Wischmann. Tross flott innsats holdt det ikke til seier denne gang.

Kenneth Bruun / Publisert: torsdag 29. oktober 2015

Hold deg oppdatert

Få siste nytt fightere, stevner, nyheter og live-sendinger i din innboks.

Trener Bård Trones rapporterer fra kampen:

Roy møter regjerende EM og VM mester Shamil Gasanbenkov fra Russland og går en helt godkjent kamp med Russeren, som Shamil vinner uten dramatikk 3-0.

Vi bestemmer oss i forkant for og forandre stil til og bli litt mere stående. To to To og driller dette under oppvarming, noe som fungerte veldig bra så vi kom nærmere til angrep og kontra.

Roy blokkerer omtrent alle Shamil sine Low kick men samtidig så var russeren farlig med sin høyre over som traff noen få ganger men som heldigvis Roy hadde kontroll på.

Kampen vekslet om hvem som hadde føringen og presset og det var det Roy som hadde mest av i 3. runden, men da hadde Shamil allerede en konfortabel poengledelse med ca 4 til 6 flere treffere hos dommerene. Rutinert som han er så risikerer han ingenting!

Det er litt synd at vi ikke kunne fått trekningen litt mer på vår side da ca 2/3 deler av deltakerene er utøvere som vi kan slå på en helt vanlig dag, mens de siste 7 på en god dag i mesterskap som dette (totalt 21 deltakere).

Vi er allikevel happy og Roy er skadefri, og vi skal gi vekk alle isposene vi hadde med oss til denne turneringen til de som trenger det!

En ting vi nå vet er at vi Ikke er langt unna nivået til de beste, og at vi har en ny målsettningsplan med oss hjem i kofferten!

Samtidig fulgte russerne og flere med på denne kampen, og vi har fått flere invitasjoner og henvendelser. Det setter vi veldig pris på.


comments powered by Disqus