Meny - Kickboxing.no

Åpner sesongen med Scandinavian Open

  • Åpner sesongen med Scandinavian Open
    VERDENSMESTEREN PÅ PLASS: Det er ventet tøff motstand for profesjonell verdensmester Thea Therese Næss (Foto: Anita Høiby Gotehus, Østlendingen)
  • Åpner sesongen med Scandinavian Open
  • Åpner sesongen med Scandinavian Open

NKBF og Fighter Kickboxingklubb inviterer publikum til sesongåpning i Bjølsenhallen i Oslo 2-3 oktober. Nesten 300 påmeldinger er registrert, og flere internasjonale kamper står på programmet.

Kenneth Bruun / Publisert: tirsdag 29. september 2015

Stor internasjonal Kickboxing-turnering i Bjølsenhallen i Oslo 2-3 oktober 2015.


Hold deg oppdatert

Få siste nytt fightere, stevner, nyheter og live-sendinger i din innboks.

Scandinavian Open er en stor turnering som går av stabelen i Oslo hvert år, og i år har promotor Daimi Akin invitert topp utøvere fra Danmark, Sverige, Finland, Frankrike, Polen, Ungarn og England. Med andre ord mye spennende i vente for publikum.

Norske landslagsutøvere er på plass, og det er ventet stor spenning til et eventuelt møte mellom vår profesjonelle verdensmester Thea Therese Vingmark Næss og "erkerival" Jenna Puurunen fra Finland. I tillegg får vi et returoppgjør mellom Sahand Lahafdoozian (NOR) og polske Wojciech Peryt. Sahand slo polakken sist de møttes i finalen i World Cup i Italia.

I pointfighting er det kanskje knyttet mest spenning til en eventuell reprise fra NM-finalen i damenes 60 kilosklasse mellom landslagsfighter Monica Engeset og rivalen Christine Hagatun fra Fana Kickboxing. De har hatt noen spennende oppgjør tidligere, hvor Engeset har trukket det lengste strået.

Alle kampgrener er representert , i tillegg til merkekamper og oppvisningsformen Musical Forms.
Billetter kjøpes i døren. Kr 150 voksen/ Kr 75 barn.

Mer informasjon om turneringen kan du finne på vår Facebookside og på Terminlisten.

Se kjøreplan her:


comments powered by Disqus