Meny - Kickboxing.no

-Nå blir det VM

  • -Nå blir det VM
    ina-grindheim

Landslagsfighter i Pointfighting, Ina Grindheim, har slitt med motivasjonen etter ryggproblemer den siste tiden. Under helgens World Cup i Italia kom gnisten tilbake.

Kenneth Bruun / Publisert: mandag 8. juni 2015

Hold deg oppdatert

Få siste nytt fightere, stevner, nyheter og live-sendinger i din innboks.

Den erfarne jenta fra Pontifighter Kickboxingklubb med hele 12 sesonger bak seg i kickboxing kan se tilbake på en lang karriere på toppnivå med EM-valører av alle slag, samt tre VM-bronser. I helgen bestemte hun seg for å gå for et VM-gull for sannsynligvis siste gang.

- Jeg må innrømme at jeg gikk inn i denne turneringen med en følelse av at det kunne bli min siste på internasjonalt nivå, forteller Ina Grindheim.

Hun har lenge slitt med en utglidning i ryggen som har gjort det vanskelig for henne å finne motivasjonen for å kjempe på toppnivå.

- Jeg hadde bestemt meg for å bare slappe av, kose meg å ha det gøy og ikke tenke for mye på resultater i Italia denne helgen. Det lønte seg, sier hun til Kickboxing.no

Hun kjempet seg til en meget sterk sølvmedalje i -65 kg. Dette er en av de største vektklassene i World Cupen, og på veien slo hun blant annet ut den regjerende europamesteren på veien.

- Dette er en bekreftelse jeg har ventet på. Jeg visste selv jeg var bedre enn henne, og endelig klarte jeg å bevise det, sier en veldig fornøyd Ina Grindheim.

I tillegg kom hun til kvartfinale i Grand Champion, åpen klasse. Dette var mer enn nok til å gi meg den motivasjonen hun trengte for å satse mot VM.

- Jeg har heller ikke vært særlig plaget med ryggen i helgen, så jeg er klar for å satse litt til, avslutter Grindheim.

I tillegg til Grindheim, kjempet Moncica Engeset og Milad Henriksen seg til bronsemedaljer i -50 kg og -63 kg. Monica gkk også helt til kvartfinale i Grand Champion i år.


comments powered by Disqus