Meny - Kickboxing.no

Julehilsen fra NKBF Styret, Generalsekretær og President

  • Julehilsen fra NKBF Styret, Generalsekretær og President
    Begivenhetsrikt år: Vi ser frem til et like begivenhetsrikt år i 2015.

NKBF Styret, Generalsekretær og President ønsker alle medlemmer, klubber og ledere en fredfull jul og et fremgangrikt nytt år.

/ Publisert: tirsdag 23. desember 2014

Thomas Steenberg

Jeg inviterer alle medlemmer og klubber til å bidra til økt rekruttering, medlemsfremmende tiltak og oppfølging av idrettsregistreringen slik at vi sammen kan øke medlemsantallet og styrke sporten vår.

- Thomas Steenberg, President


Hold deg oppdatert

Få siste nytt fightere, stevner, nyheter og live-sendinger i din innboks.

Året nærmer seg slutten, og 2014 har vært nok et utrolig fremgangsrikt år for norsk kickboxing. Landslaget har også i år levert sterke resultater med totalt, 3 Gull, 3 Sølv og 5 Bronse i EM, samt at flere nye lovende utøvere leverte en flott innsats i Junior VM.

Norgescupene er større og bedre enn noen gang og flere klubber har tatt på seg lokale/regionale stevneaktiviteter.

Utdannings- og utviklingssiden har også styrket seg ytterligere ila 2014. Her vil jeg i tillegg til trenerkursene, nevne de mange trenings- og graderingssamlingene som er avholdt i løpet av året, sammen med flere åpne landslagssamlinger. Mange klubber og utøvere har vært flinke til å utnytte all den gode utdannings- og toppidrettskompetansen som er tilgjengelig sentralt. Det å se og høre hvordan de beste trener og gjør ting vil øke kvaliteten på trening, aktiviteter, prestasjoner og jeg er helt sikker på at dette vil styrke kickboxing sporten rundt omkring i landet.

Medlemsutvikling og Marked og media som jobber for å fortsatt øke aktiviteten og medlemsrekrutteringen.

Jeg inviterer alle medlemmer og klubber til å bidra til økt rekruttering, medlemsfremmende tiltak og oppfølging av idrettsregistreringen slik at vi sammen kan øke medlemsantallet og styrke sporten vår.

I 2015 håper jeg enda flere utøvere og klubber vil utnytte trenings- og graderingssamlinger og heve egen kompetanse med trenerutdanning. Sportslig utvikling og resultater kommer med basis i et godt treningsarbeid i klubbene. I tillegg må man trene og gå kamper med de beste slik at deltagelse på åpne landslagssamlinger, Norgescup og internasjonal matching vil være nøkkel-aktiviteter for videre sportslig utvikling og resultater i 2015.

NKBF har også innledet et nordisk samarbeid hvor vi avholdt det første samarbeidsmøte i ”Nordic Council” i København 20. desember. Det nordiske samarbeidet tar bl.a. sikte på å støtte hverandres turneringer og aktiviteter, samt jobbe politisk i WAKO.

På toppidrettssiden i 2015 ser vi virkelig frem til VM senior i Irland og Spania, samt junior EM i Spania. Jeg er sikker på at landslaget vil befeste sin sterke posisjon både i ringsport og tatamisport. Med utgangspunkt i Talentprosjektet i forbundet og alle de flotte talentene jeg har sett i Norgescup, på samlinger og i junior VM i 2014, så er jeg sikker på at den sportslige utviklingen på ungdoms- og juniorsiden vil fortsette i 2015 med gode medaljesjanser i junior EM.

Barneidrett og aktiviteter vil fortsatt være et av forbundets satsningsområder i 2015. Prosjekt Barneløftet har ambisjon om at enda flere klubber begynner med barnepartier og at vi får arrangert enda flere barneaktiviteter både i forbundsregi og ikke minst lokalt i klubber rundt i landet.

Fra forbundets side vil medlemsutvikling og marked og media satsning være prioriterte områder i 2015. Videre vil styret starte prosessen med et nytt og oppdatert strategidokument som skal legges frem på årstinget i 2016.

Alle trenger å lade batteriene slik at før vi setter i gang med 2015 så ber jeg alle ta en velfortjent pause i jula. Ta vare på og vær sammen med familie, kjærester, venner, og kjente. Kos dere med rolige dager, god mat og andre aktiviteter enn bare kickboxing.

2015 vil bli et minst like aktivt år som 2014 for alle medlemmer, klubber og forbundsledelsen.

NKBF Styret, Generalsekretær og President vil igjen gjerne få ønske alle medlemmer, klubber, ledere, venner og støttespillere av kickboxing en riktig god og fredfull jul og et fremgangrikt og godt nytt år.

- Thomas Steenberg, President NKBF


comments powered by Disqus