Meny - Kickboxing.no

To nordmenn til EM-finale

  • To nordmenn til EM-finale
    Steinsland og Engeset klare for EM-finale (Foto Per Ringsby)

EM KICKBOXING: Norge sikret seg to EM-finaler og to bronsemedaljer i dagens EM-kamper.

/ Publisert: torsdag 20. november 2014

Hold deg oppdatert

Få siste nytt fightere, stevner, nyheter og live-sendinger i din innboks.

Monica Engeset knuste motstander i semifinalen.

Den irske motstanderen Bo Mangan hadde ingen reel sjanse i semifinalen. Monica brukte alle mulige smarte måter for å holde den irske motstanderen under kontroll.

Hun viste eksplosive teknikker og smart bevegelsesmønster.

1. runde 0-0 (Avventene)
2. runde 2-0 (Utnytter motstanders feil)
3. runde 9-2 (Setter inn nådestøtene)

- Dette er en kjempeprestasjon av Monica. Her har hun full kontroll over Magan, som tideligere i EM slo ut en av klassens favoritter, sier landslagssjef Gjermund Nesland.

Monica forteller:

–Utrolig deilig kamp. Jeg var roligere, jeg visste hva jeg gikk til. Jeg følte meg klar og rolig. Jeg visste at hun var mer utolmodig enn meg og det klarte jeg å utnytte. Nå fikk jeg brukt det jeg er best på, jeg er overlykkelig, sier Monica Engeset.

I sin neste kamp (EM-Finale) vil Monica møte Petra Loncar fra Kroatia.

Steinsland er klar for EM finale

Tom Erik Steinsland vant i dag semifinalen over Andreas Pertl fra Østerrike. Han viser på nytt at han holder et høyt nivå i sin vektklasse. Østerrikse Pertl er neste 20 cm høyere og har en solid fordel i rekkevidde. Tom Erik har en bedre timing, finner de gode løsningene og straffer motstanderen. Det var en spennende kamp. Norge har nok en finale i EM.

EM-finalen står mellom Tom Erik og Darrel Merryweather fra England.

Ina Grindheim sikret norsk EM bronse

- Ina Grindheim møtte Madlen Dimitrova fra Bulgaria i EM semifinalen. Etter andre runde sto stillingen 3-0 til Norge og Ina Grindheim. Det hele så overbevisende ut, så får Ina seg en tur i bakken og får en vridning i beinet. Nå snur kampen seg. I løpet av siste runde kommer bulgareren mer med og de går ut av tredje runde med stillingen 4-4. I ekstraomgangen får Madlen Dimitrova noen billige defensive poeng som avgjør det hele, forteller landslagssjef Gjermund Nesland.

Madelen Søfteland kapret bronse i EM

Madelen møtte russiske Ksenila Miroshichenko i semifinale, det ble krig!

- Dette er et virkelig fyrverkeri av en kamp, her er det mye vilje hos begge fightere. Madelen gjør en hederlig innsats mot den russiske mesteren i fullkontakt og lettkontakt. Vi pådrar oss ett par minuspoeng som gjør det vanskelig å komme til topps. Men bronse i en så tøff klasse må vi bare feire, det er en god prestasjon som vi kan være stolte av, sier landslagssjef Gjermund Nesland.

NKBF gratulerer Ina og Madelen med hver sin bronsemedalje i EM!


comments powered by Disqus