Meny - Kickboxing.no

EM Kickboxing - dag 1

EM KICKBOXING: Første dag av EM i kicboxing i Maribor er gjennomført. Her konkurreres det i stilartene pointfighting, lettkontakt, kick-light og musical forms. Norge stiller totalt med fem utøvere i pointfighting og en i lettkontakt.

/ Publisert: tirsdag 18. november 2014

Hold deg oppdatert

Få siste nytt fightere, stevner, nyheter og live-sendinger i din innboks.

På EM sin første dag var det åttendelsfinaler. Erik Brødreskift var førstemann ut mot Ryan Marlow fra Storbritannia. Dette var en vanskelig trekning for Erik og det ble en tøff kamp. Marlow fikk tidlig en liten ledelse. Erik gjorde en sterk prestasjon ved deretter å holde jevnt tritt med briten og score poeng med flere offensive angrep. Briten klarte likevel å opprettholde ledelsen, og resultatet ble til slutt 11-6 til Storbritannia. Et tidlig tap for Erik men likevel en svært respektabel prestasjon.

Johan Hjelmervik gikk også åttendelsfinale i dag. Han møtte Nick Ramael fra Belgia. Ramael er bronsevinner fra EM 2012 og VM 2013. Dette ble en kamp hvor Johan hadde det offensive presset i store deler av kampen men hvor Ramael var taktisk i forsvar og scoret mange poeng på defensive teknikker. Johan fikk ikke ut potensialet sitt i denne kampen og fikk heller ikke benyttet hurtigheten sin optimalt. Det endte derfor med tap 15-6 for Johan i mesterskapsdebuten. Men Johan er en utøver for framtida og vil komme sterkere tilbake etter dette.

På onsdag er det kvartfinaler. Da går følgende nordmenn kamp:



 

  • Tom Eirik Steinsland møter Gabor Mayer (Ungarn) i pointfighting veteran -84 kg.
  • Monica Engeset møter Livia Murvai (Ungarn) i pointfighting – 50 kg.
  • Ina Grindheim møter Sonja Becker (Tyskland) i pointfighting -65 kg.
  • Madelen Søfteland møter vinner av Kirsten Mann (Tyskland) og Sabrina Elmiger (Sveits) i lettkontakt -65 kg.

Streaming av kampene på noen av mattene skjer via www.kickboxing.no/live. På matte 1 har Tom Eirik kamp 3 og Monica kamp 5. På matte 2 har Ina kamp 5. På matte 30.


comments powered by Disqus