Meny - Kickboxing.no

- En mann for fremtiden

  • - En mann for fremtiden
    _MG_7011
  • - En mann for fremtiden
  • - En mann for fremtiden
  • - En mann for fremtiden
  • - En mann for fremtiden
  • - En mann for fremtiden

EM KICKBOXING: Sahand Lahafdoozian (-54 kg) har imponert alle i dette mesterskapet. 21-åringen fra Hamar kjempet tappert mot verdenseliten i dag, og reiser hjem fra sitt første mesterskap med sølv i fullkontakt.

Kenneth Bruun / Publisert: lørdag 25. oktober 2014

PRESSEBILDER:

Bilder fra kampen kan lastes ned her og benyttes fritt. Krediteres Kenneth Bruun, Kickboxing.no.
Last ned bilder her


Hold deg oppdatert

Få siste nytt fightere, stevner, nyheter og live-sendinger i din innboks.

- Sahand er en mann for fremtiden, sier landslagstrener Daimi Akin.

Lahafdoozian (21) kjempet seg gjennom kvartfinale og semifinale i mesterskapet på en måte som kun en erfaren mesterskapsfighter gjør. I dagens finale møtte han verdens beste kickboxer i denne vektklassen, russiske Ilnaz Sayfullin.

- Sahand gjør det han er kapabel til i dag, men russeren med sin enorme rutine og teknisk gode kickboxing gjør det vanskelig for oss. Nå gleder vi oss til å jobbe videre med Sahand, som vi etter dette kan forvente mye av fremover. Sølv i et EM er utrolig bra, sier Akin.

Sahand selv er glad for hva han har oppnådd i mesterskapet.

- Ja, dette var gøy. Selv om russeren var veldig rask og vanskelig å få tak i, så vet jeg ihvertfall hva jeg har å jobbe med videre, forteller 21-åringen til Kickboxing.no.

Mange fulgte Sahand live på kickboxing.no/live i dag. Etter pausen i dag, entrer Milton Barrios Galarreta og Birgit Reitan Øksnes ringen som de to siste nordmennene i dagens EM-finaler.


comments powered by Disqus