Meny - Kickboxing.no

Birgit Øksnes komfortabelt til finalen i EM - Oterholt tok bronse

  • Birgit Øksnes komfortabelt til finalen i EM - Oterholt tok bronse
    _MG_4868
  • Birgit Øksnes komfortabelt til finalen i EM - Oterholt tok bronse
  • Birgit Øksnes komfortabelt til finalen i EM - Oterholt tok bronse

EM KICKBOXING: Birgit Reitan Øksnes (-70 kg) imponerer stort i EM i Kickboxing. I dagens semifinale styrer hun kampen overlegent i sin favør, og er klar for å kjempe om EM-gull i morgen.

Kenneth Bruun / Publisert: fredag 24. oktober 2014

PRESSEBILDER:

Bilder fra kampen kan lastes ned og benyttes fritt. Krediteres Kenneth Bruun, Kickboxing.no.
Se og last ned bilder


Hold deg oppdatert

Få siste nytt fightere, stevner, nyheter og live-sendinger i din innboks.

Jenta fra Steinkjer har satt seg store mål innen kickboxing - og er på god vei på å nå de. Hun er regjerende verdensmester i kickboxing fra i fjor, men har ennå tilgode å hente et EM-gull hjem til Norge. I dag viste hun at hun er kapabel til det.

Karolina Dziedzic fra Polen får store problemer med Birgit i dagens semfinale. Polakkene sender aldri en middels fighter inn i et mesterskap, men Øksnes fikk hun til å fremstå som en. Dette er jentenes nest tyngste vektklasse, og Birgit har krutt i nevene. Dziedzic får tidvis store problemer med å stå imot solide slagserier fra Steinkjer-jenta, og Øksnes har kampen i sin hule hånd i alle tre rundene.

Øksnes vinner på poeng med solide dommersifre.

I finalen venter tøffere motstand i russiske Irina Gavrilova. Russerne har verdens beste landslag - mens Norge har verdens beste kvinnelige kickboxer i -70 kg. Hvem som blir europamester kan du se i morgen her på Kickboxing.no/live fra kl.10 i morgen. 

Oterholt ute av EM

Julie Oterholt kjempet stort mot Ana Bajic fra Kroatia i dag. Hun ledet kampen frem til de siste 30 sekundene hvor kroaten klarte å vippe kampen over i sin favør etter et enormt press mot Julie. Oterholt gjør det litt vanskelig for seg selv og går mye bakover så hun blir presset inn i tauene. Det er nok til at det blir 2-1 tap for jenta fra Fighter Kckboxingklubb i dag.


comments powered by Disqus