Meny - Kickboxing.no

Thea klar for EM-finale

  • Thea klar for EM-finale
    _MG_4713
  • Thea klar for EM-finale
  • Thea klar for EM-finale
  • Thea klar for EM-finale
  • Thea klar for EM-finale

EM KICKBOXING: Thea Therese Vingmark Næss (-60 kg) er klar for EM-finale etter dagens suverene forestilling mot Slovakiske Lucia Cmarova.

Kenneth Bruun / Publisert: fredag 24. oktober 2014

Hold deg oppdatert

Få siste nytt fightere, stevner, nyheter og live-sendinger i din innboks.

Både i gårsdagens kvartfinale og i dagens semifinale viser Thea en trygghet som bare en regjerende verdensmester kan vise. Slovakeren i dag har en stor rekkevidde-fordel, men Næss lar henne ikke få fordelene av den. Første runde starter rolig og kontrollert, og Thea leder greit.

Gjør alt riktig

I andre runde starter Thea å presse Cmarova, og klarer å komme inn på halvdistanse. Der er Thea overlegen!

- Thea gjør alt riktig i denne kampen. Hun gjør slovakerens rekkevidde til sin egen fordel. Fine rykk i bena hvor hun jobber mye inn og ut og er veldig presis når hun først angriper. Vi får håpe hun er like skarp i morgendagens finale, forteller en fornøyd landslagstrener Daimi Akin.

Tøff finale

Hun må være minst like skarp når hun i morgen møter erkerivalen fra Finland, Jenna Puurunen. De har møttes to ganger tidligere, og de har en seier hver. Begge jevne 2-1 avgjørelser. Finnen vant deres siste oppgjør i World Cupen i Italia og snøt Thea for gullet der.

- Puurunen er veldig tett og vanskelig å treffe. I tillegg er hun en meget habil bokser, så her vil taktikken avgjøre om det blir gull eller sølv på Tha, forteller Akin.

Puurunen tidligere nordisk mester i boksing, og har sølv fra junior-EM i boksing. Den unge finnen (20 år) er nok sulten på EM-gullet. Men det er Thea også!

Se finaler Live på kickboxing.no/live i morgen fra kl. 10.


comments powered by Disqus