Meny - Kickboxing.no

NKBF-samling i Stavanger

  • NKBF-samling i Stavanger
    SAMLING OG MERKEKAMPER: Aktiv Kickboxing fikk besøk av NKBF-trener i helgen. Treningssamling og merkekamper stod på planen.

SAMLING: I helgen var det avholdt samling i lett/fullkontakt hos Aktiv kickboxing klubb i Stavanger. Samlingen ble holdt på kampsport instituttet som er et topp moderne kampsportsenter.

Kenneth Bruun / Publisert: mandag 26. mai 2014

Hold deg oppdatert

Få siste nytt fightere, stevner, nyheter og live-sendinger i din innboks.

Til tross for mange økter, og et relativt tett program, var det bra oppmøte på samtlige av øktene. Morten Saksvik leverte, som vanlig, et meget godt program, og hans viten og entusiasme smittet virkelig over på utøverne, forteller Erik Carlsen fra Aktiv Kickboxingklubb.

Utøverne og trenere i Aktiv har lært mye som de vil dra nytte av i treningene fremover. For Carlsen har det vært fint å kunne veksle erfaring og strategi med Saksvik.

Avslutningen søndag bestod av 6 merkekamper til bronse/sølv mellom utøvere fra Fana og Aktiv KBK. Det var jevnt over god kvalitet kampene, og et flott punktum for helgen.

Husk at Morten Saksvik er en av flere instruktører din klubb kan få besøk av. For mer info, kontakt utdanning@kickboxing.no.


comments powered by Disqus