Meny - Kickboxing.no

Idrettsgallaen 8. januar 2011

  • Idrettsgallaen 8. januar 2011

Årets Ildsjel og Klubben i mitt hjerte

/ Publisert: mandag 8. november 2010

Hold deg oppdatert

Få siste nytt fightere, stevner, nyheter og live-sendinger i din innboks.

Til idrettslagene i Norge
Fra Tove Paule, president i Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité

Kjære idrettslag

Norges idrettsforbund har gjort det til en fast tradisjon å løfte fram og hedre både idrettslagene og alle de frivillige ildsjelene som daglig bidrar til at idretten er et godt sted å være. Gjennom prisen Årets ildsjel, som deles ut på Idrettsgallaen, og kampanjen Klubben i mitt hjerte, ønsker vi å synliggjøre den positive kraften som bor i idretten, og å gi lokalmiljøene en arena for å hedre sine lag og sine frivillige helter.

Fredag 5. november starter nomineringsprosessen til Årets ildsjel, og lørdag 6. november starter avstemningen for Klubben i mitt hjerte.

Årets ildsjel
Over hele landet er det tusenvis av frivillige ildsjeler som gjennom hele året legger ned en uvurderlig innsats for sine klubber og utøvere. Nå kan du nominere din lokale ildsjel til den høythengende utmerkelsen Årets ildsjel, som deles ut på Idrettsgallaen 8. januar 2011. Dette er en flott anledning for hele Idretts-Norge til å vise sin takknemlighet til alle ildsjeler og frivillige i små og store idrettslag.
Les mer om hvordan du kan nominere din ildsjel på www.idrett.no

Klubben i mitt hjerte
Alle som driver med idrett har én eller flere klubber med en spesiell plass i hjertet. Idrettslaget er grunnsteinen i arbeidet med å skape god aktivitet, positive miljøer, idrettsglede og fellesskap i lokalmiljøene. Under kampanjeperioden for Klubben i mitt hjerte kan alle vi som ønsker å takke våre egne idrettslag, stemme på - og jobbe for - at vår klubb vinner flere hjerter og pengepremier fra 10.000 og opptil 100.000 kroner.
Les mer om Klubben i mitt hjerte på www.idrett.no

Som idrettspresident oppfordrer jeg hele Idretts-Norge til å delta i disse kampanjene, og vise at vi verdsetter frivilligheten, idrettsgleden og fellesskapet. Jeg gleder meg til å møte de idrettslagene som har greid å røre flest hjerter til slutt, og se hvor mange flotte kandidater som nomineres til Årets ildsjel.

Lykke til!

Med vennlig hilsen
Tove Paule
Idrettspresident

Årets ildsjel: http://www.idrett.no/nyheter/Sider/%C3%A5retsildsjel.aspxKlubben i mitt hjerte: http://www.idrett.no/nyheter/Sider/klubben.aspx