Meny - Kickboxing.no

FORSIKRINGSLISENSER

  • FORSIKRINGSLISENSER

Viktig Melding!

/ Publisert: torsdag 26. august 2010

Hold deg oppdatert

Få siste nytt fightere, stevner, nyheter og live-sendinger i din innboks.

VIKTIG!

Vi har hatt en utfordring i forhold til lisenser for utøvere som ønsker å delta på stevner i september, og som ikke har lisens. Vi skjønner at det er kjedelig å måtte betale kr. 250,- rett før gammel lisensperiode stenges, og da måtte betale kr. 250,- igjen når det åpnes for ny lisensperiode. Dette gjelder stevnene Vestlandsmesterskap, Fight Club og Nordic Open. Lisensperioden gjelder fra 1. oktober – 30. september. Systemet er slik at alle lisenser settes innaktive i månedsskiftet september/oktober og da må alle bestille lisenser igjen.

Vi har kommet frem til at utøvere som ikke har lisens nå og som ønsker å være med på noen av stevnene i september, bestiller lisens for kr. 50,- som dekker denne ene måneden. Altså kr. 50,- pr. person. Når da alle lisensene settes innaktive etter Nordic Open som er 26. september, må alle bestille lisenser igjen for vanlig pris som er kr. 250,-

Dere går inn i klubbportalen og bestiller lisens på vanlig måte.
Velg Nettbank/Kort. ( Dette fordi prosessen vil ta for lang tid med sending av faktura)
Betal beløpet direkte inn til kontonummer: 5134 06 12454. (Merk betalingen med klubb og hvilke utøvere lisensene gjelder)

Det vil bli sendt ut informasjon igjen i månedsskiftet når vi skal i gang med ny lisensperiode, så for de klubber som ikke har utøvere som skal konkurrere i september eller alle deres utøvere har lisens, se bort ifra denne henvendelsen.


Vennlig hilsen
Norges Kickboxing Forbund

Beate Irene Haugenes
Generalsekretær

Adresse: Ullevål Stadion, 0840 Oslo
Telefon: 92 68 78 34
beate.irene.haugenes@nif.idrett.no
www.kickboxing.no