Meny - Kickboxing.no

Vellykket samling i Tyrkia

  • Vellykket samling i Tyrkia

Landslagssamlingen i Kemer, Tyrkia er nå over og samlingen har vært vellykket. Det har vært en fantastisk uke med god trening og utvikling

/ Publisert: søndag 4. juli 2010

Hold deg oppdatert

Få siste nytt fightere, stevner, nyheter og live-sendinger i din innboks.

Landslagssamlingen i Kemer, Tyrkia er nå over og samlingen har vært vellykket. Det har vært en fantastisk uke med god trening og utvikling. På noen av øktene var det også med utøvere fra Tyrkia.

Miljøet i gjengen er utrolig bra, sosialt, forutsigbart og trygt. Det er gode rammer rundt deltagerne, maten er helt på topp og tilgjengelig nesten døgnet rundt.
Hotellet er i særklasse og med eget tyrkisk bad og massasje så mangler vi ingenting.

Ellers så presset vi inn en fridag og den tok vi på havet i en stor båt med dykkemuligheter og matservering ombord. Det var et kjærkomment avbrekk.
Vi tok også en økt hvor vi besteg det høyeste fjellet i området, med en høyde på ca 2 300 meter så var det en flott tur. Når vi kom ned igjen så tok vi en tre timers pause så var det på`n igjen med nok en økt.

Kveldene ble brukt til fotball VM for jentenes del, mens gutta stor sett spilte intelligente spill og leker.
Eieren av Tyrkiareiser og Viking Group, Can Kobal var en viktig støttespiller for oss under oppholdet. Han sørget for transport til og fra sitt egen Boksegym hvor en del av øktene ble gjennomført og sørget ellers for at alt var bra med oss.

Det er stor sjanse for at vi reiser til Kemer igjen ved en senere anledning.