Meny - Kickboxing.no

Kickboxing i skolen

  • Kickboxing i skolen

Skogn Folkehøgskole har nå fått egen kickboxing-linje.

/ Publisert: onsdag 2. desember 2009

Hold deg oppdatert

Få siste nytt fightere, stevner, nyheter og live-sendinger i din innboks.

Kickboxing

• For deg som vil lære kampsport
• Søker etter et spennende år
• For deg som er trenings- og lærevillig
• Topp motiverte og erfarne instruktører
• 3 ukers studietur til eksotiske Thailand

Skogn Folkehøgskole har nå fått egen kickboxing-linje. Kickboxing vil være den kampsporten som står i fokus, men treningen vil være både fleksibel og variert, og med innslag og samarbeid med andre kampsporter. Denne linjen har som mål å oppnå et godt sosialt miljø, og gjennom dette skape respekt for seg selv og andre gjennom disiplin, selvbeherskelse og selvkontroll. Her blir det mye trening hvor du får individuell oppfølging, slik at du utvikler deg selv til en dyktig kampsportutøver. Det vil også være et samarbeid med Høgskolen i Nord Trøndelag, med et tilbud om fysisk testing for de som ønsker det. Det vil også være innslag av teori, slik at du lærer deg å planlegge, gjennomføre og ikke minst forstå din egen trening.

Det er ikke nødvendig at du har bakgrunn fra kickboxing for å kunne ha nytte av denne linjen.
Linjen passer også bra for de som har bakgrunn fra kampsporter som Tae kwon do eller karate. Dette er også et tilbud som passer både for gutter og jenter fra 18 år og oppover.

Stilartene innen kickboxing vil på denne linjen være lett-kontakt og semi-kontakt. Kickboxinglinjen inneholder også en tre ukers spennende studietur til Phuket i Thailand som vil være en opplevelse for livet. Her vil du få muligheten til å lære Muay Thai og trene i eksotiske omgivelser.
Hvis du er en person som søker etter spennende og utfordende aktiviteter er denne linjen noe for deg.

Opptaket til skoleåret 2010/2011 starter 1 februar 2010 og da vil vi ta inn elever så lenge vi har ledige plasser. De mest populære linjene fylles raskt opp, slik at det er lurt å søke tidlig.

Hjemmeside til Skogn Folkehøgskole

Studietur til Thailand (hit skal vi)

Mvh Vidar Moe
Telf 977 62027
Email: vidar.moe@stud.hint.no