Meny - Kickboxing.no

Støtt Norsk Idrett

Når du bestiller reisen din hos idrettsreiser, støtter du samtidig norsk idrett økonomisk.

/ Publisert: onsdag 26. november 2008

Hold deg oppdatert

Få siste nytt fightere, stevner, nyheter og live-sendinger i din innboks.

Nå kan du også bestille charter, gruppereiser og hotell gjennom portalen. I tillegg til de garantert billigste flyreiser. Og alle bestillinger gir penger tilbake til idretten.

Idrettsreiser.no har fått ny drakt og nye etterlengtede produkter.

«Det er jo ingen grunn til at ikke alle nå skal benytte Idrettsreiser.no »; en spontan reaksjon fra flere av deltakende forbund som var tilstede da portalen ble presentert i ny design og med mange etterlengtede nyheter. Portalen har nå lagt forholdene godt til rette for at alle med hjerte som banker for Norsk idrett skal kunne bestille sine forskjellige reiser og arrangementer gjennom Idrettsreiser.no. Når alle, også venner og bekjente av det enkelte klubbmedlem, bruker portalen, fra minste enkeltreise til store gruppe arrangementer - da blir det mange penger som returneres til vårt forbund. Penger som etterhvert vil komme medlemmene til gode.

Portalens forskjellige søkermotorer finner rimeligste alternativ, tur og retur, enten du skal bestille enkelt-, gruppe- eller charterreiser. På hotellbestillinger er det forhandlet fram gode rabatter og tilbud gjennom Choice-kjeden i Skandinavia.
Besøk portalen Idrettsreiser.no og se hvor enkelt det er. Sjekk også ruten for konkurranser. Her vil du finne spennende konkurranser med flotte premier og gode tilbud. Sett portalen som en av dine bokmerker, så er det lett å huske neste gang du skal bestille billigste reise – uansett hvor i verden.
Vårt forbund har inngått en avtale med Idrettsreiser.no om primært å bruke dem ved reisebestillinger. Vi oppfordrer dere alle til å følge opp, slik at vi alle kan få både Tur og Retur!