Meny - Kickboxing.no

Landslaget i 120 grader minus

  • Landslaget i 120 grader minus
    Fornøyd nedkjølt gjeng
  • Landslaget i 120 grader minus
  • Landslaget i 120 grader minus

Det norske fullkontakt landslaget i kickboksing har vært på syv dagers treningsleir i det Olympiske...

/ Publisert: tirsdag 9. september 2008

Hold deg oppdatert

Få siste nytt fightere, stevner, nyheter og live-sendinger i din innboks.

Det norske fullkontakt landslaget i kickboksing har vært på syv dagers treningsleir i det Olympiske anlegget i Spala, 10 mil fra Warsawa, Polen

Mette Solli, Andreas Lødrup, Birgit Reitan Øksnes, Thea Therese Næss, Christian Kvatningen og Karl Martin Richardsen har ligget i hardtrening sammen med det polske landslaget i felles oppkjøring til EM i Varna, Bulgaria 21-27 oktober.
En gang om dagen etter første økt hadde vi Krioterapi, vi lå i 120 grader minus i 4 minutter.

Krioterapi er bra for å kunne tåle større treningsmengde og anvendes også til å behandle ulike sykdommer som for eksempel reumatisme. Man kjøler ned muskelvevets, hudens og leddbåndenes temperatur lokalt ved hjelp av kulde.
Metoden virker mot smerte, antiinflammatorisk og forbedrer rørligheten/bevegeligheten i leddene. Forhåpentligvis vil behandlingen hjelpe oss med de smellene vi for på underarmer skuldre legg og tær.
Krioterapi er godt anvendt av de gamle østblokklandene som har gjort dette i mange år og mener det har god effekt på deres trening.

¬Polen er en av verdens beste nasjoner i kickboxing, det å ha felles oppkjøring til mesterskap har stor verdi for oss sier landslagstrener Daimi Akin. Vi har hatt tett samarbeid med Polen i mange år.
Landslaget har gjerne 2-3 treningsleirer hvert år med nasjoner som Polen, Ukraina, Russland, Tyrkia.
Dette har bidratt til at Norge er blant de fem beste nasjonene i verden, i fullkontakt Kickboxing, fortsetter Akin.

Før EM arrangeres Skandinavias største turnering i Kickboxing, her i Oslo av Fighter Kickboxingklubb. Det skal konkurreres i Fullkontakt, Semikontakt og Musical Forms. Vi venter følgende nasjoner: Egypt, Jordan, Polen, Ukraina, Danmark, Finland, Sverige, Italia, Ungarn, England, Nigeria, Mongolia og Kenya.