Meny - Kickboxing.no

Xtreme samling med landslaget

  • Xtreme samling med landslaget
  • Xtreme samling med landslaget
  • Xtreme samling med landslaget

Semikontakt landslaget har i helgen vært på samling i Danmark...

/ Publisert: søndag 31. august 2008

Hold deg oppdatert

Få siste nytt fightere, stevner, nyheter og live-sendinger i din innboks.

Semikontakt landslaget har i helgen vært på samling i Danmark. I sammen med det danske landslaget ble det en super treningshelg. Hver dag ble avsluttet med landskamp mellom Norge og Danmark, det norske laget vant begge dager. Landslagstrener Morten Saksvik er fornøyd med innsatsen til de norske landslagsutøverne som var Gjermund Nesland, Jan Olav Solli, Ina Grindheim, Ida Abrahamsen og Morten Spissøy. Begge lag bodde i klubblokalet, der vi trente, spiste og sov.

Utøverne fikk med seg mange fine økter og verdifull sparring i oppkjøring mot høstens approberte stevner og EM. Det ble terpet på offensive/defensive teknikker og mye sparring. Utøverne var dyktig slitne og begge lag var fornøyde, etter øktene i helgen.
Vi ble oppvartet av vertene, her ble det måltider etter øktene og gode muligheter for restitusjon. Lokalene til Aalborg kickboxing klubb er supre, med tre store matte felt, ring, garderober. tv stue og kjøkken.

En stor takk til den danske landslagstrener Henrik L Fyhn, og de danske utøvere som var med på å lage et flott opphold for oss i Aalborg.