Meny - Kickboxing.no

Vellykket talentsamling i Bergen 23.11.13 for Pointfighting

  • Vellykket talentsamling i Bergen 23.11.13 for Pointfighting

Samlingen ble holdt av Ina Grindheim og Monica Engeset i Bergen Kbk sine lokaler.

/ Publisert: torsdag 28. november 2013

Hold deg oppdatert

Få siste nytt fightere, stevner, nyheter og live-sendinger i din innboks.


Det ble holdt 2 treningsøkter på 2 timer, med lunsj og en teoriøkt imellom. 15 utøvere deltok på samlingen. Vi så mye treningsvilje og utvikling på kort tid på deltakerne. De yngste var spesielt imponerende! Det er noen fremtidige stjerner i Bergen sier Ina Grindheim, Prosjektansvarlig for Pointfighting

 


 

 

 


 

 

 


Talentsamlinger i NKBF: NKBF har startet et prosjekt for å hjelpe unge utøvere som vil satse på høyt nivå. Noen av de beste trenerne vil sammen jobbe mot et langsiktig mål om å få frem unge norske kickboksingtalenter. Med et talent menes her en utøver som har de fysiske og mentale ferdighetene til å nå langt i kickboksing, samt viljen til å trene hardt og målrettet. 

 

 

 


Er du utøver mellom 13 og 18 år som vil satse? Da kan du delta på forbundets åpne talentsamlinger! Alle foreldre, trenere og ledere er også hjertelig velkomne! Utøvere som deltar har mulighet til å bli invitert til egen samling på Toppidrettssenteret i Oslo. Det vil jevnlig holdes åpne og lukkede samlinger. Utvikling skjer først og fremst i klubbene der den daglige treningen gjennomføres. På talentsamlingene blir det masse trening, samtaler, inspirasjon og ikke minst møter deltakerne likesinnede fra andre klubber!

 


comments powered by Disqus