Meny - Kickboxing.no

Stavern Folkehøyskole Fredtun

  • Stavern Folkehøyskole Fredtun


Nå er det snart mulig å søke om plass i kickboksingklassen ved Stavern Folkehøyskole. Det tas opp 12 elever og skolestart er 24. August./ Publisert: lørdag 26. januar 2013

Hold deg oppdatert

Få siste nytt fightere, stevner, nyheter og live-sendinger i din innboks.


Det tas opp 12 elever i klassen. Fra 1. februar åpner muligheten for å søke via www.stavernfhs.no. Et folkehøyskoleår i Stavern (Norges smilehull) gir fine opplevelser, god læring og utvikling. Alt i flotte omgivelser. På Stavern Folkehøyskole er vi en stor familie. Det gir vennskap for livet!Som elev er du medlem av Norges Kickboxing Forbund og du har tilgang til alle aktiviteter, kurs og utdanning. I tillegg til undervisning i egne lokaler i Stavern så har vi treningsopphold i utlandet (Thailand og Irland). Vi arrangerer stevner og hvis du vil så kan du delta på fire turneringer, et av stevnene vil være Irish Open. På skolen så har vi også prosjektuker hvor alle klasser er i sammen, blant annet en skiuke i Hemsedal.


 


Vi har hatt elever fra NKBF klubbene Fana, KI Kristiansand, Ramsund, Skedsmo, Nordreisa, KI Stavanger og Fighter. Skolen har også internasjonale studenter og de fire siste årene har vi hatt elever fra USA, Canada, Thailand, Bosnia, Spania, Afganistan og Equador. Alderen på elevene varierer fra 17-26 år, snittalder er 19 ½ år.


 


15t linjeundervisning pr. uke


5t valgfag pr. uke


5t fellesundervisning pr. uke


5 uker Prosjektuker pr. år


Ca 3 uker studieturer pr. år


 


Fagansvarlig er Per Andreas Ringsby.


 


Tilbudet er basert på elever som er vant til mye aktivitet og trening. Med eller uten erfaring fra kickboxing eller annen kampsport, er du velkommen som søker. Skolen starter opp i slutten av August og er ferdig i god tid før 17. Mai. 


Som elev ved Stavern Folkehøyskole har du tilgang til lån og stipend fra lånekassen.


 


Er du motivert og er vant til en solid mengde med aktivitet så er dette skolen å gå på.