Meny - Kickboxing.no

Tonje og Fam hedret


Tonje Sørlie og Fam C. Elgan ble hedret av idrettsbyrået i Bergen

/ Publisert: tirsdag 6. desember 2011

Hold deg oppdatert

Få siste nytt fightere, stevner, nyheter og live-sendinger i din innboks.

FOTO: Magne Turøy - BA.no
Idrettsbyråd Gunnar Bakke hedrer VM-vinnerne i kickboxing, Fam Elgan og Tonje Sørlie.
Foto: MAGNE TURØY

Tonje og Fam fra Champions KBK var på lunsj hos idrettsbyrådet hvor de ble hedret for sine VM gull

Faksemilie BA.no:
For to uker siden gjorde Bergen storeslem under VM i kickboxing i Irland.
Tonje Sørlie og Fam Elgan fra Champions Kickboxingklubb ble verdensmestre i fullkontakt, mens Cathrine Heggøy Fonnes (Champions), Morten Spissøy og Eirin Dale (begge Bergen Kickboxingklubb) tok medaljer.
Mandag fikk de sin fortjente lunsj med idrettsbyråd Gunnar Bakke. Han inviterte alle utøverne og trenerne til rådhuset for å kaste glans på verdensmestrene.
– Det er storveis å få møte idrettsutøvere i denne klassen. Det er stort for Bergen at vi har fått to ny verdensmestre, og det viser at byen er en idrettsby, sier Bakke til BA.
– Vi er stolt som kommune, og vi vil gjerne sole oss i glansen av de flotte prestasjonene disse jentene har klart, fortsetter byråden.

TILBAKE TIL HVERDAGEN
Det var bare utøverne fra Champions som hadde mulighet til å delta på lunsjen sammen med politikerne, men de var godt fornøyd med å vekke interessen også fra politikerne i byen.
– Det er kjempekjekt å bli satt pris på av kommunen også. Man sklir fort tilbake til hverdagen etter en slik turnering, men da er det morsomt å bli minnet på at man faktisk er verdensmester, forteller Tonje Sørlie.

SOV MED BELTE
For Fam Elgan har det tatt litt lengre tid å lande etter at hun ble verdensmester for første gang.
– Når man har vunnet et verdenscupstevne eller andre konkurranser handler det alltid om å nullstille seg. Man sier til seg selv: «jeg er ikke verdensmester ennå». Men nå er jeg faktisk det. Jeg sov faktisk med VM-beltet på puten etter seieren, ler Elgan.