Meny - Kickboxing.no

Tidenes sommerleir!

  • Tidenes sommerleir!
    Instruktører på sommerleiren 2008 / Foto: www.knockout.no ()

Den tiende kickboksing sommerleiren i Stavern er over...

/ Publisert: lørdag 21. juni 2008

Hold deg oppdatert

Få siste nytt fightere, stevner, nyheter og live-sendinger i din innboks.

Blant deltagere fra hele landet fant vi i år også deltagere fra Italia, Danmark og Tyskland. På åpningen var ordfører i Larvik Øyvind Rise Jensen, han satte stor pris på å få så mange tilreisende til kommunen. Forbundstyret, dommerkomite og graderingskomite benyttet helgen til møtevirksomhet og aktivitet.

Den tiende kickboksing sommerleiren i Stavern er over. Nok en suksess! Landslagssjef Per Andreas Ringsby er mannen bak sommerleiren. Men god hjelp fra landslagstrenerne Morten Saksvik og Daimi Akin, er programmet skreddersydd med tanke på kvalitet og utbytte.

Antidoping Norge stiller som vanlig opp og driver informasjonsformidling, de benyttet også muligheten til å teste noen av landslagsutøverne.

Instruktører på årets sommerleir var; tre ganger verdensmester og to ganger europamester Emanuele Bozzolani (Semi), i sammen med verdensmester Gianpaolo Calajo. I fullkontakt stilte verdensmester og europamester Thomas ”totto” Karlson. For niende året på rad drev Camilla N Vik med rekruttering til Musical Forms. Som ekspertise på turnmomenter hadde hun med seg Lars Gunnar Riisa fra STAG turn.

Svartbeltegradering
Allerede torsdag kveld samles graderingskomiteen med leder Stein Eriksen i spissen for å planlegge årets svartbelte gradering. I år var det syv utøvere som ønsket å prøve seg på den ekstreme graderingen som varte i fire timer og ett kvarter. Fem bestod: Andreas Lødrup, Christian Kvatningen, Danield Nordås, Christian Galvez og Marianne Berthelsen.
Til brunbeltegradering dagen etter bestod alle.
Brunt III: Øsp Egilsdottir, Jimmy Rådberg, Piia Jeeskalainen og Camilla Johansen.
Brunt I: Åslaug Nes, Kristy Tompalu, Tanja Sofie Aasen og Henriette Skarderud.

Fotballturneringen ”Masters-cup” ble vunnet som vanlig av landslaget, det var mange som gav hederlig innsats for å kapre gullet, men noen trussel ble de aldri. Det ble plankekjøring for landslaget med kaptein Morten Spissøy i spissen. Landslagssjef Per A Ringsby synes det hadde vært artig om de andre lagene hadde lagt seg litt i ”sælene” for å tette igjen den store nivåforskjellen mellom vinnerlaget og resten av de ni lagen som turde å stille opp. Vi regner med at det er flere lag som stiller til neste år og vil gi oss litt konkurranse.

Neste sommerleir vil bli i Stavern 18-21 juni 2009.