Meny - Kickboxing.no

Sesongens første Norgescup

Bjølsenhallen i Oslo er nok en gang stedet det skjer! Over 250 utøvere fra hele 23 klubber er påmeldt sesongens første Norgescup.
Det er gledelig, men...

/ Publisert: søndag 23. september 2007

Hold deg oppdatert

Få siste nytt fightere, stevner, nyheter og live-sendinger i din innboks.

Bjølsenhallen i Oslo er nok en gang stedet det skjer! Over 250 utøvere fra hele 23 klubber er påmeldt sesongens første Norgescup.
Det er gledelig, men at klubbene sviktet på den største satsingen stevnemessig på lenge, er synd. Til Scandinavian Open kom kun 46 norske utøver. 26 av disse kom fra arrangør klubben. I Norge er det 61 klubber. Syv av NKBF klubbene deltok med til sammen 20 utøvere. Grimstad var nest størst med åtte påmeldte og da sier resten seg selv.
Til Scandinavian Open kom det utøvere helt fra Kenya, Italia, Libanon, Italia, Polen, Danmark og Finland for å konkurrere i semikontakt og fullkontakt. Endelig skjer det noe av litt format her hjemme, og de norske uteblir! Olympiatoppen prioriterte stevnet og var tilstede med egen representant to fulle dager.
Fighter Kickboxingklubb arrangerte stevnet og takket være mange dyktige klubbmedhjelpere lot det seg gjennomføre. Nå svinger klubben seg igjen, kun to uker etter Scadinavian Open og inviterer til Norgescup i Bjølsenhallen.