Meny - Kickboxing.no

Maratonmøte i Dommerkomiteen

  • Maratonmøte i Dommerkomiteen
    Blide møtedeltagere: OleO, Kim K, Carlo, Pål B, Linda, Thomas og Lin-Sissel / Foto: Ole Oddvar Wiik (oleo@kickboxing.no)

Dommerkomiteen gjennomførte et maratonmøte helgen 17-19.august. NKBFs Reglementer skulle revideres...

/ Publisert: mandag 20. august 2007

Hold deg oppdatert

Få siste nytt fightere, stevner, nyheter og live-sendinger i din innboks.

Helgen 17. - 19. august gjennomførte dommerkomiteen et 23 timer langt møte i Porsgrunn, hjemme hos medlem Ole Oddvar Wiik.

Hovedpunktet på agendaen var en full revidering av alle Reglementene. Absolutt alle punkter i Full, Lett og Semi -reglementene ble behørig belyst.
Musical Forms reglementet ble ikke revidert under dette møtet da vi venter på siste utgave av WAKO sitt MF-reglement før vi "spikrer" vårt eget.

Nyreviderte reglementer blir offentliggjort og distribuert til klubber, dommere og medlemmer (som har åpnet medlemsportalkonto) etter at styret har godkjent revideringen førstkommende helg.

Det er Pål Bye Jensen (Tromsø) som har stått for den store jobben med å strukturere reglementene. Reglementene skal nå fremstå som samstemte og med felles strukturoppbygging.

Vi kan ikke opplyse så mye om de "nye" reglementene på nåværende tidspunkt da de ikke er styregodkjent enda. Men et par av punktene som er foreslått endret er:
- Nye vektklasser i Lettkontakt.
- Et kvalifiserings system for NM deltagelse.
Men også flere andre punkter er omskrevet og endret slik at det i aller høyeste grad oppfordes til å sette seg inn i de nye reglementene når de sendes ut i neste uke.