Meny - Kickboxing.no

NC i Stavanger avlyst

Norges Cup i Stavanger til høsten er avlyst. GrandPrix stevne blir NM approbert.

/ Publisert: søndag 17. juni 2007

Hold deg oppdatert

Få siste nytt fightere, stevner, nyheter og live-sendinger i din innboks.

Grunnet mindre tildeling i årlig tilskudd av NIF-midler og samtidig to dyre NC (Haugaland og Bergen) ser vi oss dessverre nødt til å avlyse NC i Stavanger. Aktiv KBK er lovet tildeling av NC neste sesong som erstattning.
NC i Haugesund og Bergen ble dyrere enn budsjettert grunnet en enorm økning i antall deltagere som igjen medførte at vi måtte innkalle flere dommere og flybillettene dro dermed utgiftene i været.

Vi har vært i dialog med Stavanger klubben (Aktiv KBK) og vi har sett på muligheter for å gjøre stevnet så billig som mulig, men vi kommer ikke i mål og må sikre oss at ett NC til høsten blir gjennomført.
NC i Oslo er rimeligere å arrangere og derfor har vi valgt å la dette stevnet bli gjennomført i stedet for Stavangerstevnet.

Det er meget uheldig at dette skjer og vi har sikret oss grep som tilsier at vi ikke skal havne i samme situasjon på nytt. Et av grepene er et verktøy som gir oss en kostnadsoversikt som vi ikke tidligere har hatt mulighet for. I tillegg er det tatt flere grep som skal gjøre reise og opphold rimeligere.

Vi kommer til å sette opp GrandPrix stevne til høsten som blir NM approbert. Det vil si at deltagelse på GP-Stevnet vil gjelde som kvalifisering til NM i Lettkontakt og Semikontakt. I tillegg vil vi også gjøre et av de regionale Fullkontaktstevnene NM approbert i fullkontakt.