Meny - Kickboxing.no

WC Rapport fra Sentrum og Oslo Kickboxing Team

 • WC Rapport fra Sentrum og Oslo Kickboxing Team
 • WC Rapport fra Sentrum og Oslo Kickboxing Team
 • WC Rapport fra Sentrum og Oslo Kickboxing Team
 • WC Rapport fra Sentrum og Oslo Kickboxing Team
 • WC Rapport fra Sentrum og Oslo Kickboxing Team
 • WC Rapport fra Sentrum og Oslo Kickboxing Team
 • WC Rapport fra Sentrum og Oslo Kickboxing Team
 • WC Rapport fra Sentrum og Oslo Kickboxing Team
 • WC Rapport fra Sentrum og Oslo Kickboxing Team
 • WC Rapport fra Sentrum og Oslo Kickboxing Team
 • WC Rapport fra Sentrum og Oslo Kickboxing Team
 • WC Rapport fra Sentrum og Oslo Kickboxing Team
 • WC Rapport fra Sentrum og Oslo Kickboxing Team
 • WC Rapport fra Sentrum og Oslo Kickboxing Team
 • WC Rapport fra Sentrum og Oslo Kickboxing Team
 • WC Rapport fra Sentrum og Oslo Kickboxing Team
 • WC Rapport fra Sentrum og Oslo Kickboxing Team
 • WC Rapport fra Sentrum og Oslo Kickboxing Team
 • WC Rapport fra Sentrum og Oslo Kickboxing Team
 • WC Rapport fra Sentrum og Oslo Kickboxing Team

Se bilder og les rapporten fra Sentrum og Oslo Kickboxing Team her...

/ Publisert: lørdag 19. mai 2007

Hold deg oppdatert

Få siste nytt fightere, stevner, nyheter og live-sendinger i din innboks.

Sentrum og Oslo Kickboxing Team - Norway

Rapport fra WC –WAKO i Szeged –Ungarn 11-13 mai 2007.


Deltagere:

Utøvere:

Camilla Johansen Fullkontakt -52 kg.
Joakim Noren Fullkontakt -67 kg.
Andreas Hoftun Fullkontakt +91 kg.

Pia Jaaskelainen Lettkontakt -50 kg.
Simen Brunes Lettkontakt -79 kg.
Lars Erik Sandlie Lettkontakt -89 kg.

Dommere
Andreas Skavhaug Lettkontakt og semi
Nezir Jashari Fullkontakt/Low kick og Thaiboxing

Supportere: Lisa Grant

Torsdag 10 mai.

Avreise med fly til Budapest og videre med leiebil til Szeged der ”8 gærninger rocket” helle veien og frem til innveiingslokalene.

Innveiingen gikk i og for seg greit men, men litt skuffende endringer for noen av våre utøvere!

Pia fikk ikke noen motstandere i sin fullkontakt klasse -46 og heller ikke i -48 kg.
Hun fikk ikke lov til å delta i -52 kg. Da dette ble alt for stor vektforskjell med sine 42 kg.
Resultatet endte med at hun måtte meldes på i lettkontakt -52 kg.

Simen ( 17 år ) var påmeldt i junior lettkontakt men her var det alt for få påmeldte utøvere til at arrangøren ville kjøre dette som en egen vektklasse, og det hele endte med at Simen måte delta i seniorklassen.

Andreas var ikke noe særlig heldigere med sin vektklasse +91 kg. Da det her var en fattig påmeldingsliste med kun en Polak og rett i finalen på lørdag.

Camilla, Joakim og Lars Erik hadde mange motstandere i sine klasser og vi regnet på at samtlige måtte gå minst 3, og Joakim 4 kamper for å nå finalene.


Fredag 11 mai:

Joakim -67 kg. Fullkontakt

Vår første utøver i -67 kg. Fullkontakt Joakim entrer ringen og vårt team er spent før det hele settes i gang. Gong gongen settes i gang og veiledningen av sekundantene Pia og Lars Erik hagler i et sett. En litt nølende Joakim i 1’ste runde, men kanskje ikke så rart da dette er han første internasjonale kamp. Runden går så vidt til motstanderen.
2’dre runde er Joakim definitivt med og peprer løs og vi kan se at veiledningene av sekundantene ha ført frem. Runden går til Joakim.
3’dje og siste runde var det også bra ”futt” i men Joakim vil ikke nok og til tider virket noe oppgitt da hans repertoar ikke gitt inn. Med noe mer egen vilje fra Joakim er vi overbevist om at resultatet kunne endt annerledes. Tap 1-2 i første kamp og han kunne med dette erklære seg som turist for resten av turneringen:+)


Camilla -52kg. fullkontakt

Kamp 1 var mot ei Finsk jente. Hun har lenge vært giret på fullkontakt etter lite muligheter for motstand i Norge. Camilla setter inn høyt temp med slag og spark. Gode serier til kropp og til hode. Denne jenta nøler ikke med å spare på kreftene og vinner 1. og 2. runde klart.
3’ runde blir noe jevnere med dog Camillas sin runde. Seier 2-1.


Kamp 2 var mot ei Ungarsk jente som virkelig fikk kjenne på tornado Camilla. Her kom håndkledet inn i tredje runde og vinner på AB. Og vi gledet oss til finalen.

Lørdag 12 mai:

Camilla -52 kg fullkontakt

I finalen møter vi en russisk jente som viser seg å ha tilsvarende stil som Camilla. Både i første og andre runde blir det full fres, men den Russiske jenta prikker inn sine slag noe mer og vinner begge rundene.
I 3’dje runde gjør Camilla sitt beste, men dette holder ikke og vi må se oss tapt med sifrene 0-3.

Et knall godt stevne for Camilla og vi må si oss svært fornøyde med dette sølvet som nærmest smaker gull.
Grattis Camilla.


Andreas Hoftun +91 kg. fullkontakt.

En mager påmeldingsliste for Andreas Hoftun i tungvektklassen førte til en direkte finalekamp mot en av verdens beste kickboxing nasjoner, Polen.

Vi var bra spent på Andreas, da han den siste uken har vært syk og rast ned i vekt til 92 kg mot hans normale vekt er på 97. Vekten til motstanderen viste 105,5 kg. Noe vi helt ikke likte før kamp start.

1’ste runde settes i gang og Andreas virket litt passiv de 30 første sekundene. Andreas veiledes til å sette i gang og kommandoen begynner å ”hamrer løs” på polakken. Runden er vår.

2’dre runde blir mer intensiv og mer bein fra begge utøverne, men vi ser tydelig at polakken prøver å utnytte sine erfaringer med å låse/holde og henge over Andreas. Intensiviteten fortsetter fra Andreas med bra harde slag til hodet, men polakken greier likevel å stå på beina. Det er ingen tvil om at polakken ikke liker seg lenger, og slår Andreas i hodet etter at kampledere sier stopp. Atter en seier runde til Andreas.

3’dje runde blir også en bra runde for begge utøverne, men en heller desperat runde om et knoukout fra polakken sin side. Andreas viker ikke unna og er med på moroa. Polakken kan se seg langt om etter en retur kamp mot Andreas ved en annen anledning!!!!

Polakken har ca. 80 kamper bak seg og har vunnet flere verdens cuper over flere år i WAKO.

Andreas vinner sitt første fullkontakt WC i WAKO og holder den standarden vi har satt oss.

Del målet er med dette nådd og vi ser frem til Nordisk og VM høsten 2007.

Søndag 13 mai:

Piia -50 kg lettkontakt

Piia er ei jente som ikke viser noe respekt. Hun møter verdensmester i lett og semi-kontakt. Piia er på motstanderen sin hele tiden. Men motstanderen er rutinert og skjønner at det ikke er lurt å være på innfight med Piia.
Motstanderen bøyer seg ned, presser Piia ned, snur seg og flykter matten. Gang på gang setter hun inn tunge høyre kryss for å sette Piia på plass. Men Piia er etter motstandere hele tiden og kutter henne og presser henne i hjørnet. Men vi kommer desverre ikke helt i mål mot en rutinert utøver.

Tap 3-0

Simen -79 kg lettkontakt

Simen er en rask og flink gutt som jobber friskt. Det blir høyt tempo mot en lengre motstander.
Men å stille i seniorklassen som junior er ikke like lett. Det ble en jevn kamp i alle rundene. Og spenningen var svært høy da det var tid for at dommeren skulle vise hvem som var seierherre.

Tap 3-0Lars Erik Sandlie -89 Lettkontakt:

Første kampen møter han en utøver fra Ungarn som også er hjemmefavoritten i klassen -89 kg.
1’ste runde er i gang og ungareren setter i gang med spark som treffer Lars Erik i kroppen flere ganger.
Ungareren ser ut til også å ha en del semikontakt erfaring da han også viser sidene sine i klassisk stil.
Sekundantene Camilla og Nezir ser dette og veileder Lars Erik til å krige seg inn i kroppen! Dette var tydelig resepten, og vi kunne jevne ut runden.

2’dre runde består av massivt angrep fra Lars Erik og lar ikke ungareren komme til med sine spark. Det er ingen tvil om at Lars Erik plukker Ungareren fra hverandre og er for sterk både fysikk og kondisjonsmessig. Ungareren setter seg gang på gang ned på rumpen, for å komme unna in fight, men til intet nytte. Velfortjent seier 3-0.


Kamp nr. 2:

Kun 3 kamper i mellom og vi er i gang med atter en ny Ungarer.
Lars Erik er fortsatt bra gira og føler seg bra i måten han beveger seg på. Motstanderen virker noe mindre erfaren og er forsiktig med det han utfører. Denne Ungareren blir bare barnematen for Lars Erik da han får ”maling” i samtlige rundene og vi tar seieren atter igjen med 3-0.
Lars Erik går til finalen.


Kamp nr.3:

Så var det finale mot en polakk etter knappe 8 minutter pause.
Dette var mattens siste kamp og vi var bra spent da mange så nettopp på denne kampen.
1’ste runde er i gang og vi møter definitivt en dreven utøver. Polakken begynner best og varierer med bare armer og armer/bein kombinasjoner. Lars Erik er ikke helt med i starten og runden går til polakken.

I andre runde begynner Lars Erik å krige noe mer, men polakken svarer med harde slag og spark til både hodet og kropp. Kampleder reagerer ikke på hard kontakten og for en velkjent og aggressiv Nezir mot seg.
Lars Erik var her for sporty og håpet vel litt for lenge på en kampleder som kunne straffe sin motstander. Før vi ante det var runden så godt som ferdig og polakken stakk av gårde også med andre runde.

I 3’dje runde håpet vi på både matteflukt og minus poeng for hard kontakt, men fortsatt er det dårlig kampledere som ikke tar ansvar. Lars Erik ble ”klinket” ned som om det skulle være en fullkontakt kamp, og heller ikkekom det noen reaksjon fra kampleder. Polakken fikk kun en advarsel. Hadde dette skjedd i Norge ville dette automatisk ført til disk. Resultat 3-0

Lars Erik blir bortdømt, men er likevel en glad gutt med sølv rundt halsen!

Mvh
Sentrum og Oslo Kickboxing Team

Lars Erik Sandlie
Nezir Jashari