Meny - Kickboxing.no

Tidenes største fullkontakt-turnering i Norge

  • Tidenes største fullkontakt-turnering i Norge
    GÅR FOR GULL: Det norske landslaget og flere av norges beste fightere går for gull i helgen. (Arkivfoto: Kenneth Bruun)

FULLKONTAKT: 2-3. mai er det duket for tidenes største fullkontakt kickboxing-turnering på norsk jord. Hele 78 deltagere fra verdens beste nasjoner møter den norske eliten i Bjølsenhallen i Oslo.

Kenneth Bruun / Publisert: 1. mai 2014

Bilder:

Vi har høyoppløselige bilder til fritt bruk. Bildene kan brukes fritt av presse/media. Krediteres med "Foto: Kenneth Bruun, Kickboxing.no"
Last ned bilder her.


Hold deg oppdatert

Få siste nytt fightere, stevner, nyheter og live-sendinger i din innboks.

Norges Kickboxing Forbund oppfordrer alle til å møte opp i Bjølsenhallen for å overvære våre beste fightere mot nasjoner som Russland, Polen, Brasil, Tyskland, Finland, Sverige, Irland, England, Italia og Tyrkia.

Kampene sendes også direkte på Kickboxing.no/live.

8 Star Tournament, som er en internasjonal 8-mannsturnering i fullkontakt kickboxing, er også et viktig steg på veien for utøvere som ønsker å posisjonere seg for en eventuell plass i senior-EM i november og junior-VM i .

- Dette er første gang vi har så mange fullkontakt-fightere i en turnering i Norge, forteller landslagstrener Daimi Akin til Kickboxing.no.

Norge har fire regjerende verdensmestere i Birgit Reitan Øksnes, Cathrine Heggøy Fonnes, Thea Therese Vingmark Næss og Marielle Hansen, og de tre førstnevnte stiller i ringen også denne helgen.

Se oversikt over alle deltagere og vektklasser her:


comments powered by Disqus