Meny - Kickboxing.no

Bjørgs Transport
NKBF presterer med Polar

Medlemsfordeler for NKBFs klubber/medlemmer

Norges Kickboxing Forbund har fremforhandlet gode medlemsfordeler for våre klubber og enkeltmedlemmer. Her er en oversikt over alle fordeler du har som medlem/klubb i NKBF:

3. Utstyrssponsor

NKBF har en utstyrsavtale med Fighter Sport hvor alle klubber kan få rabatter på utstyr til klubblokaler og utøvere.

Kenneth Bruun / Publisert: 21. august 2015

Hold deg oppdatert

Få siste nytt fightere, stevner, nyheter og live-sendinger i din innboks.

For NKBF omfatter avtalen bl.a. kamputstyr og kampbekledning til landslaget, støtte til NKBF, samt at alle NKBFs godkjente medlemsklubber vil bli gitt 30 % avslag (ift utsalgspris) på Fighter Sport sitt komplette sortiment såfremt klubbavtale inngås.

Se nettbutikk her

Fighter Sport har som NKBF forbundssponsor bl.a. følgende rettigheter: Bransjeeksklusivitet innen kamputstyr og kamprelatert bekledning Fighter Sport kan ha stand, utstyrssalg og reklamemateriell vederlagsfritt på alle terminfestede stevner og arrangementer NKBF har «eier» rettighetene til, herunder NC og NM. Fighter Sport har rettighet til å stille med kamputstyr på alle terminfestede stevner og arrangementer NKBF har «eier» rettighetene til, herunder NC og NM. Konkurrerende firmaer innen samme sortiment kan ikke profilere seg uten godkjenning fra Fighter Sport. (Unntak er at arrangørklubb kan stille med 1 stk reklamebanner/segl, max 2x2 m for klubbens hovedsponsor).

Fighter Sport kan bruke NKBF navn og emblem/logo, markedsføre at de er sponsor av NKBF og Kickboxing sporten, samt bruke representasjonsutøvere i reklameøyemed Fighter Sport har adgang til å sende e-post med reklame til klubber iht NKBF klubbregister NKBF oppfordrer alle medlemsklubber som ikke har klubbavtale med Fighter Sport AS om å inngå dette, samt om å støtte opp om forbundets nye utstyrssponsor. Spørsmål om ytterligere detaljer i sponsoravtalen kan rettes til Thomas Steenberg, President NKBF.