Meny - Kickboxing.no

NKBF presterer med Polar

Medlemsfordeler for NKBFs klubber/medlemmer

Norges Kickboxing Forbund har fremforhandlet gode medlemsfordeler for våre klubber og enkeltmedlemmer. Her er en oversikt over alle fordeler du har som medlem/klubb i NKBF:

2. Forsikring

Her finner du informasjon om forsikringer for barn, utøvere og reiser.

Kenneth Bruun / Publisert: 21. august 2015

Hold deg oppdatert

Få siste nytt fightere, stevner, nyheter og live-sendinger i din innboks.

Her finner du lenker og kontaktinformasjon for dine forskringer gjennom NKBF/NIF:

 

Barneforsikring gjennom NIF

Gjennom NKBF og NIF er alle våre medlemmer automatisk forsikret inntil de fyller 13 år.
Les mer på Gjensidige og meld skade her


Reiseforsikring

Ny reiseforsikring gjennom Gjensidige for utøvere og medlemmer som er på oppdrag for NKBF er gjeldende fra 1. september 2016. Utøvere og medlemmer som ikke er på tjenestereise for NKBF må ha egen reiseforsikring.
Klikk her for detaljer om forsikringen


IDRETTENS LISENSFORSIKRING

 

FORSIKRING AV TRENERE OG DOMMERE

Her ser du at trenere er omfattet av vår forsikring så det er bare å melde skade. Bruk denne linken: https://forms.if.no/web/webclaims/no/no/if/Accident?ihs=true&agreement=SP677119

 

NKBF Forsikring

Våre forskiringer dekker evt skade på trenere og dommere som er i virksomhet. Om spørsmål, så må vedkommende si at han/hun har gyldig lisens og er trener i klubben medlem av NKBF. Om NKBF får videre spørsmål fra forsikringsselskap så vil vi bekrefte dette. Ordningen er omtalt i pkt 2.0 i avtalen og sier "....trenere og dommere. Forsikringen gjelder i hele verden. Det kreves medlemsskap i Folketrygden".

NIF's Barneforsikring

Trenere er også omfattaet av denne avtalen. Forsikringen omfatter frem til datoen barn fyller 13 år ....."trenere, leder og oppnevnte dommere, når de trener eller dømmer kamp/trening".