Meny - Kickboxing.no

- Har tro på finaleplasser

  • - Har tro på finaleplasser
    FOSSER FREM: Tirill nanett Bjørnestad Næss fortsetter å overbevise i EM (Foto: privat)

Etter junior-EMs to første dager, er det to nordmenn som har utmerket seg spesielt. Når tror landslagstrener Daimi Akin på finaleplass og edelt metall.

Kenneth Bruun / Publisert: 26. august 2015

Hold deg oppdatert

Få siste nytt fightere, stevner, nyheter og live-sendinger i din innboks.

Tirill Nannet Bjørnestad Næss (Pointfighter Kickboxingklubb) gikk i dag sin kvartfinale i mesterskapet, og viste nok en gang fullstendig overlegne takter da hun stoppet Kubra Korkmazer fra Tyrkia som følge av 10 poengs overvekt i pointfighting.

- Tirill overbeviser stort også dag. Allerede etter første runde står det 9-1 til Tirill, og hun gjør kort prosess og avslutter kampen med 10 poengs overvekt før andre runde er ferdig, forteller Daimi Akin etter kampen.

I morgendagens semifinale venter Tyskland i motsatt side av matta. Vi tror på seier og avansement også der.

Taktiske ferdigheter skal gi seier

Mariell Gaassand Straume (Fana Kickboxingklubb), som gikk seirende ut av sin kvartfinale mot Russland i går, skal nok en gang stole på sine overlegne tekniske og taktiske ferdigheter i sin semifinale i morgen.

- Mariell møter Tyrkia i fullkontakt, og her har hun store sjanser til å gjøre det bra. Slik jeg kjenner tyrkerne, så er det veldig mye "armer og bein", så hvis Mariell klarer å jobbe like fornuftig som i kvartfinalen skal denne være i boks, understreker Akin.

Landslagstreneren forteller at ungjenta fra Fana har vært på treningsleir i Tyrkia før mesterskapet, og slått bra fra seg mot tyrkiske seniorer.

Vi gleder oss til å se følge både Mariell og Tirill direktesendt på kickboxing.no/live i morgen.


comments powered by Disqus