Meny - Kickboxing.no

Paulsbyen søker revansje

  • Paulsbyen søker revansje
    TØFF MOTSTAND: Robert Paulsbyen søker revansje mot regjerende verdensmester 2. mai i Oslo (Foto: Kenneth Bruun)

FULLKONTAKT: Helgens 8 Star Tournament byr på verdens beste kickboxere i flere forskjellige vektklasser. Robert Paulsbyen (-91 kg) får kanskje den tøffeste utfordringen av alle når han møter regjerende verdensmester Eugen Waigel fra Tyskland.

Kenneth Bruun / Publisert: onsdag 29. april 2015

Hold deg oppdatert

Få siste nytt fightere, stevner, nyheter og live-sendinger i din innboks.

Paulsbyen var suveren gjennom hele sesongen i fjor, og var en av favorittene til å hente hjem EM-gull fra mesterskapet i Bilbao, Spania i november i fjor. Der møtte han regjerende verdensmester Eugen Waigel i et tett oppgjør som sendte Paulsbyen ut av mesterskapet med en bronsemedalje.

Klikk her for å se opptak av EM-kampen

Lørdag 2. mai får nordmannen mulighet til å ta revansje på hjemmebane når Waigel stiller i motsatt ringhjørne under 8 Star Tournament i Bjølsenhallen i Oslo.

Landslagstrener Daimi Akin spår en forrykende thriller i dette oppgjøret.

- Dette blir en skikkelig test for Robert. Jeg vet han er i form, og vi satser selvfølgelig på å revansjere tapet fra Spania i fjor, forteller Akin.

Paulsbyen er bare en av flere norske utøvere som møter tøff motstand i Bjølsenhallen denne helgen. Daimi Akin har hentet inn solid motstand til våre landslagsutøvere, og de møter de beste fra Tyskland, Ungarn, Italia, Irland, England, Danmark og Finland.

8 Star Tournament er en kvalifiseringsturnering til VM i Kickboxing i Irland 21. november i år. Se komplett oversikt over deltagere her.


comments powered by Disqus