Meny - Kickboxing.no

Norgescupen er over - se sammenlagtvinnerne

  • Norgescupen er over - se sammenlagtvinnerne
    IDRETTSGLEDE: Norgescupene er mye alvor og mye moro. Fotos fra et utvalg klubber (Montasje: Kenneth Bruun)

I helgen gikk sesongens siste Norgescup av stabelen. Nye rekorder ble satt og sammenlagtvinnerne er avgjort.

Kenneth Bruun / Publisert: 23. februar 2015

Klar for fullkontakt:

Andreas Pettersen

Andreas Pettersen fra Stjørdal KBK er 13 år og 4 måneder gammel. I helgen tok han gullmerke med glans som tidenes yngste utøver, og er nå klar for å entre ringen for fullt. Det unge talentet har også vunnet NC sammenlagt i både PF og LC. NKBF gratulerer!

Foto: Vidar Markussen


Hold deg oppdatert

Få siste nytt fightere, stevner, nyheter og live-sendinger i din innboks.

Som vanlig var det god stemning i Laksevåghallen i Bergen, og ny rekord i antall påmeldinger i Norgescup-sammenheng ble satt. Totalt 279 påmeldinger ble registrert fordelt på Pointfighting, Lettkontakt, Fullkontakt, Musical Forms og Merkekamper.

Da dette er siste mulighet for kvalifisering til NM, var det hyggelig å se flere av landslagsfighterne vår på plass denne helgen.

Vinnere sammenlagt

Da dette er siste NC i sesongen, var det også knyttet spenning til hvem som skulle gå av med sammenlagtseieren i de forskjellige grenene/vektklassene. Full oversikt er klar på vår Resultatservice. Alle vinnerne blir hedret under NM i Oslo 10-12 april.

Beste klubb under NC i Bergen ble Fighter Kickboxingklubb, etterfulgt av arrangørklubben Bergen og Stjørdal på tredjeplass.

Alle resultater og kamp-for-kamp resultater kan du se her.

Barneaktiviteter

Også denne gang var det barneaktiviteter på programmet. Eirik Gundersen fra arrangørklubben hadde lagt opp til pointfighting-sparring for våre yngste kickboxere og besøkende barn i Laksevåghallen. Det var en fornøyd gjeng med barn som fikk positive erfaringer med sporten denne helgen.


comments powered by Disqus