Meny - Kickboxing.no

Norgescup Bergen - oppdatert med kjøreplan

 • Norgescup Bergen - oppdatert med kjøreplan
  plakat

Helgens Norgescupstevne i Tromsø er over. Allerede nå gjør vi klart for sesongens siste NC i regi av Bergen Kickboxing. NKBF oppfordrer alle deltagere til å bestille hotell denne uken for å sikre seg rabatt og plass.

Kenneth Bruun / Publisert: 27. januar 2015

Hold deg oppdatert

Få siste nytt fightere, stevner, nyheter og live-sendinger i din innboks.

Sesongens siste Norgescup-stevne nærmer seg. Bergen Kickboxing er igjen arrangør, og gleder seg til å ta imot en solid gjeng med Kickboxere.

Se info og kjøreplan her

Bergen Kickboxing Klubb har gleden av å ønske utøvere, trenere, dommere, fans og alle andre velkommen til det siste Norges Cup stevnet i Bergen.

Vi minner om at det er NKBF ved Hoveddommer som legger opp til kjøreplan, og at dette er siste mulighet for å kvalifisere seg til NM. Vi vil i år arrangere ”ekte” kamper for barn i stilarten Pointfighting. Med dømming og hele greien. Deltagelse her krever at man har eget beskyttelses utstyr og at man har prøvd dette på trening. For dem som deltar på barnekamper blir det enkel premiering til alle. Vi vil også kjøre seanser for barn som ikke er klar for ”ekte” kamp men har lyst å prøve seg på sporten. Her vil det være anledning til å prøve på seg beskyttelsesutstyr som kan lånes for anledningen og kanskje prøve seg på litt veiledende kamp.

Selve stevnet vil bli avholdt i Laksevåghallen 10 minutter fra sentrum og vi kan tilby overnatting til hyggelige priser på Sportshotellet Scandic Bergen City. Se egen info for priser og booking info nedenfor. Det vil og bli organisert med transport. Les mer om det nedenfor.

Transport:

I forbindelse med Norgescupen i kickboxing i Bergen har Xtra Turbusser AS også i år fått i oppdrag av Bergen Kickboxing Klubb, å tilby transport for utøvere og andre.

Vi tilbyr transport fredag fra Bergen Lufthavn til Scandic Bergen City (stevnehotellet), for kr. 100,- pr. pers. ved minimum 10 pers. Bestill transport, og bli kjørt direkte til stevnehotellet. Alternativt kan man ta Flybussen til Festplassen å gå derfra ca 8 min. til stevnehotellet.

Lørdag blir det transport fra hotellet til Laksevåghallen med retur til hotellet ved stevnets slutt. Søndag fra hotellet til Laksevåghallen med transport fra hallen til Flesland etter stevnets slutt. Transportene utføres primært med minibusser.

Meld dere på i god tid før stevnet – Da setter vi inn tilstrekkelig med bussmateriell

Det betales kr. 50,- til sjåføren ved hver påstigning.

Bussene er merket med Bergen Kickboxing og har følgende avganger:

 • Lørdag - Transport fra Scandic Bergen City til Laksevåghallen
  Fra Kl. 08:15 og kontinuerlig med siste avgang kl 10:00
   
 • Lørdag - Transport fra Laksevåghallen til Scandic Bergen City
  Fra Kl. 17:45 og kontinuerlig med siste avgang kl. 20:00 (eller ved behov)
   
 • Søndag - Transport fra Scandic Bergen City til Laksevåghallen
  Kl. 08:15 og kontinuerlig med siste avgang kl. 10:45
   
 • Søndag - Transport fra Laksevåghallen til Flesland
  Kl. 15:00 / Kl. 15:45 / 16:30 (eller så snart bussene er fulle)  

Prioriteringer i forhold til flyavganger må avklares i forhold til hver reisende. Når vi vet mer nøyaktig antallet på transportbehovet, kan vi sette opp faste avgangstider, så…. Meld dere på transportopplegget….. har dere spørsmål eller annet behov.
Kontakt: Svein Trones tlf. 41 41 55 30 eller (helst) e-post til svein@xtraturbusser.no


comments powered by Disqus