Meny - Kickboxing.no

Seier i mesterskapsdebuten

  • Seier i mesterskapsdebuten
    SLO SEG TIL SEMIFINALE: Sahand Lahafdoozian viste styrke i sin mesterskapsdebut.
  • Seier i mesterskapsdebuten
  • Seier i mesterskapsdebuten
  • Seier i mesterskapsdebuten
  • Seier i mesterskapsdebuten

EM KICKBOXING: Sahand Lahafdoozian (-54 kg) tok føringen fra start og vant dagens kvartfinale i EM i fullkontakt kickboxing.

Kenneth Bruun / Publisert: 23. oktober 2014

FOR PRESSEN:

Bilder fra kampen mellom Sahand Lahafdoozian og Georgia ligger her til fritt bruk. Krediteres Kenneth Bruun, Kickboxing.no:
Last ned bilder


Hold deg oppdatert

Få siste nytt fightere, stevner, nyheter og live-sendinger i din innboks.

- Dette var deilig. Utrolig morsomt å vinne denne kampen, forteller Sahand Lahafdoozian fra Sentrum Kickboxingklubb.

Sahand er en av tre fightere i EM-troppen som ikke har fast plass på landslaget. Allikevel mente landslagstrener Daimi Akin at han hadde gjort nok til å fortjene en plass i mesterskapet. I dag slo han Giorg Begeladze fra Georgia med dommerscoren 3-0.

- Ja, Sahand viser i dag hva han er god for i denne kampen. Han er en "rising star", som kan utrette mye fremover. Kanskje allerede her i mesterskapet, sier en fornøyd Akin til Kickboxing.no.

Tok føringen

Sahand tok føringen fra start, og straffet georgianeren flere ganger med sitt knallharde høyreslag. Han ledet etter første runde, og satte inn et gir i andre runde hvis han rystet motstanderen cirka halvveis ut i runden. Derfra og inn gikk det Lahafdoozians vei.

- Sahand er sterk, og selv om det blir litt rotetet til tider, så styrer han denne kampen. Litt småjusteringer før semifinalen, så kan dette bli veldig, veldig bra, konkluderer Daimi Akin.

Møter Spania i semifinalen

I semfininalen møter han Spania, en kamp han har gode muligheter til å komme godt ut av, ifølge Akin.

- Spanjolen har ikke imponert meg spesielt tidligere, så Sahand har gode muligheter for å avansere til finalen. Vi krysser fingrene for han i morgen, forteller 

Tre nordmenn ute av EM

Shahwali Firouzadeh (-57 kg) og Roy Wischmann (-71 kg. Low Kick) er dessverre ute av EM etter tap i sine kvartfinaler. Shahwali kom ikke helt i gang i sin match, måtte ta en telling underveis, og tapte 3-0 mot Daniele Panetta fra Italia.

- Det er synd med Shahwali i dag. Han kommer ikke skikkelig i gang, og blir straffet på grunn av litt lite bevegelighet. Vi vet han kan bedre, og han kommer sterkere tilbake, forteller Daimi Akin.

Roy Wishmann ha slitt med et vondt lår etter sin seier i åtttendedelsfinalen på tirsdag, men virket klar foran dagens kamp mot Francesco Vaccaro fra Italia. Han kjempet hardt, men klarte å på dra seg to minuspoeng for spark under beltestedet. Det var nok til at han gikk på et 3-0 tap i dag.

Regjerende verdensmester Cathrine Heggøy Fonnes er også ute av Em etter sin kvartfinale i dag. Hun har slitt med høyrebenet, og fikk ikke brukt det under kampen, noe som resulterte i at hun slet med å komme skikkelig i gang i dette mesterskapet. Katalin Konya hadde nok studert vår verdensmester på forhånd, og klarte å løse oppgaven og slo Cathrine 3-0 i dag.


comments powered by Disqus