Meny - Kickboxing.no

Kvalifisering og påmelding til NM 2014

  • Kvalifisering og påmelding til NM 2014
    NM 2014: Champions Kickboxingklubb arrangerer årets NM i Sandslihallen i Bergen,

NM KICKBOXING: 4-6 april er det NM i Sandslihallen i Bergen. Vi oppfordrer klubbene til å melde på snarest og senest innen fristen 21. mars.

Kenneth Bruun / Publisert: 27. februar 2014

Last ned:


Hold deg oppdatert

Få siste nytt fightere, stevner, nyheter og live-sendinger i din innboks.

Generelt

NKBF viser til "Generelle krav/kriterier til NM 2014, samt spesielle krav, kriterier og poengsystem for kvalifisering i lettkontakt". Krav/kriteriene gjelder for deltagelse i alle kampgrener under NM, samt inkluderer poengsystemet for kvalifisering i lettkontakt. Påmeldingsfristen til NM og fristen for eventuelle NM disp. søknader er 21. mars.

Lettkontakt

Siste Norgescup og kvalifiserende stevne for kvalifisering til NM i lettkontakt for senior er nå gjennomført og endelig poengsum og rangeringsliste i hver vektklasse ligger vedlagt. Listen angir de ca 8 med høyeste poengsum i hver vektklasse som er kvalifisert til NM så fremt de melder seg på innen fristen. Videre angir listen et antall reserver som kan bli flyttet opp som kvalifisert dersom noen av de 8 først kvalifiserte ikke kan stille eller melder seg på innen fristen.

ALLE på listen kan melde seg på til NM 2014 i Bergen innen påmeldingsfristen 21. mars, dette gjelder både kvalifiserte og reserver.

Utøvere i nytt landslag pr 1 jan 2014 kan delta såfremt de melder seg på innen fristen. NM-vinnere fra i fjor får delta såfremt disse har deltatt i ETT kvalifiserende stevne og melder seg på innen fristen (angitt i lista).

Påmeldingsfrist

Når fristen for påmelding til NM er utløpt 21. mars vil Dommerkomiteen og Stevneansvarlig for NM vaske påmeldingslistene i hver vektklasse ift kvalifiseringskravene, flytte opp de høyest rangerte reservene og de 8 høyest rangerte påmeldte blir stående som endelig deltagere. Stevneansvarlig for NM informerer utøvere/klubber om endelig uttak så snart dette er klart.

Merknad. Eventuelle spørsmål kan rettes til Leder av dommerkomiteen eller stevneansvarlig for NM.


comments powered by Disqus