Meny - Kickboxing.no

Velkommen til nye Kickboxing.no

  • Velkommen til nye Kickboxing.no
    Lansering: Vi ønsker velkommen til vår nye hjemmeside. (Foto: Vidar Markussen)

Det er med glede vi nå har lansert vår nye hjemmeside, kickboxing.no. Etter tilbakemeldinger fra lesere, medlemmer, klubber, styret mm. har vi gjort et forsøk på å produsere en hjemmeside som vi håper alle har nytte av.

Kenneth Bruun / Publisert: 13. februar 2014

Hold deg oppdatert

Få siste nytt fightere, stevner, nyheter og live-sendinger i din innboks.

Det har vært ønskelig å skille de interne portalløsningene fra vår åpne hjemmeside, og det håper vi at vi nå har klart. I tillegg ønsker vi å forbedre vår dialog og redaksjonelle profil både ovenfor publikum, medlemmer/klubber og presse. Vi ønsker å fokusere mer på våre turneringer som Norgescup, NM og andre større arrangementer, samt vi vil ha en bedre dialog med media.

Dere som er vant til å navigere rundt på vår tidligere hjemmeside, vil kanskje se at vi har flyttet rundt på en del sider. Det var et mål for oss å gjøre weben mer oversiktlig for våre besøkende, derfor måtte vi gjøre noen nødvendige grep i strukturen.

Portalene får ny adresse

Portalene som er for medlemmer, klubber, dommere osv. er flyttet til ny adresse. De finner du nå alltid under www.kickboxing-portal.no. Alle med @kickboxing.no kan logge inn på mailen her.

Vi håper du liker det du ser, og vi lover at vi hele tiden skal videreutvikle hjemmesiden etter tilbakemeldinger fra våre lesere. Ta gjern en titt rundt på hjemmesiden og svar på vår lille undersøkelse nedenfor.


comments powered by Disqus