Meny - Kickboxing.no

Estopen 2011

  • Estopen 2011

Rapport fra Estopen i Tallinn(Estonia)

/ Publisert: onsdag 23. februar 2011

Hold deg oppdatert

Få siste nytt fightere, stevner, nyheter og live-sendinger i din innboks.

Champions kickboxingklubb hadde 3 utøvere med i Estopen i Tallinn(Estonia). Vi hadde kun jenter med i år Tonje Sørlie fullkontakt,Fam Elgan full/lowkick og Cathrine Heggøy Fonnes full/lowkick.

Fam Elgan -60kg lowkick. Hun møter en russer i semifinalen som hun stopper i 3 runde etter 4 tellinger totalt. Finalen møter hun Camilla Viksten fra Finland denne kampen vinner hun komfertabelt på poeng. Dette stevne er approbert for deltagelse i VM i lowkick så dette var en viktig seier.

Fam Elgan -60kg fullkontakt fikk direkte finale mot en russer som vi slår enkelt 3-0. Fam vinner 2 gull i lowkick og fullkontakt en god start på denne siden av sesongen.

Tonje Sørlie -56kg fullkontakt ble seedet rett i finalen og møter en rutinert finsk jente. Tonje plukker poeng i vant stil og slår finnen med stor margin 3-0 seier og gullet er innkassert.

Cathrine Heggøy Fonnes -65kg fullkontakt. Hun møter en russer i semifinalen som Cathrine har fullkontroll over og vinner alle 3 rundene med store siffre 3-0 seier. Finalen er mot Anna Katas fra Finland som Cathrine har vunnet over tidligere og hun dominerer stort i denne kampen,men med bare finske dommere blir det 2-1 tap og sølv.

Cathrine Heggøy Fonnes -65 lowkick. Dette bli en direkte finale mot Anna Katas igjen. Cathrine har bestemt seg for å vinne denne kampen og gjøre det helt klart hvem som er best. Hun scorer mye poeng med rette støtt og runkick,men forgjeves det finske/estiske dommerpanelet har tydeligvis knekt den ene tommelen. Vi taper igjen 2-1 og sølv.

Alt i alt vant vi 3 gull og 2 sølv. Vi var fornøyd med oppholdet,men vil ikke anbefale dette som approbert lowkick stevne i framtiden. Vi har vært her de 2 siste sesongene og dømmingen har vært i overkant patriotisk. Men vi fikk god kamp trening og hadde ellers en flott tur.

Sportslig hilsen.
Thomas Kristiansen.
Champions KBK.