Meny - Kickboxing.no

Athens Challenge

  • Athens Challenge
    Ina, Spiss, Kim, Ida, Eirin, Monica, Gianpaolo og Erik

Det norske semikontaktlaget markerer seg sterkt i Hellas

/ Publisert: tirsdag 8. februar 2011

Hold deg oppdatert

Få siste nytt fightere, stevner, nyheter og live-sendinger i din innboks.

Athens Challenge

Det norske semikontaktlaget markerer seg sterkt i Hellas under årets første stevne. På jentesiden tapetserer vi pallen i de fleste klassene vi er med, mens på herresiden viser Morten Spissøy at han er en av verdens beste fightere.

Athens Challenge har et utall av klasser for alle aldre og nivå, og tiltrekker enormt mange fightere. Hallen er tettpakket, og støynivået og varmen er trykkende. Et godt arrangert stevne, men det største minuset i år var at de hadde kjøpt inn flett nye matter slik at blitzemaskinene Ida og Eirin skled rundt som på såpestykker første dagen under åpen og lagkamp. Her var det den som sparket best og stod stødigst som vant flest kamper. Jentene fikk sølv i lagkamp, Morten tok bronse sammen med All Star Europe.

Søndagen var mattene litt bedre etter at man hadde strødd rundt seg med kalk, talkum, cola, tyggis, og alt som kunne festes under beina. Morten Spissøy kjemper seg til to finaler. Går ned for telling i -79 etter en to-poenger fra Harald Schmidt, men reiser seg igjen og går kampen ut til sølv. Etterpå vinner han finalen i -74 over europamesteren i 69 fra Kiraly team.

Ida Abrahamsen går også to strålende finaler. I -60 taper hun knepent mot Luisa Gullotti som har vunnet det som er å vinne det siste året og som er en vanskelig nøtt. Vinner -65 over det ungarske nye håpet fra Kiraly team. Ina Grindheim plukker med seg sølv i +65 og bronse i -65. Eirin Dale får bronse i -60 og 65. På grunn av kaoset i en tettpakket hall blir Monica Engeset strøket fra listene i grønnbelte uten å ha blitt ropt opp, denne klassen gikk dessverre forbi uten oss. Hun går kamper mot sterke fightere i både -50 og -55 sort, men det stopper i kvartfinalen. 

Jonas Tobiassen får bronse i -89. Taper med ett poeng mot Krizstian fra Kiraly team som har et utall meritter: VM, EM og Combat Games gull. Jonas bitzer ungareren i senk før han skjønner hva som har truffet han. Får dessverre et spark i halsen, og blir forståelig nok hemmet av dette det siste minuttet av kampen. Erik Brødreskift møter tøff motstand mot verdens beste fightere som Harald Schmidt og når ikke opp til medaljene denne gangen.