Meny - Kickboxing.no

Åpen samling fullkontakt

  • Åpen samling fullkontakt
    Landslagstrener Daimi Akin

Nok en åpen landslagssamling er gjennomført, denne gangen i fullkontakt. Samlingen ble avholdt helgen 1-3. oktober, i Oslo

/ Publisert: 6. oktober 2010

Hold deg oppdatert

Få siste nytt fightere, stevner, nyheter og live-sendinger i din innboks.

Nok en åpen landslagssamling er gjennomført, denne gangen i fullkontakt. Samlingen ble avholdt helgen 1-3. oktober, i Oslo. Siden det var brann på Toppidrettsenteret så var det usikkert om hvordan vi skulle gjennomføre samlingen, siden Toppidrettsenteret alltid har vært en god base for oss. Men samling ble det.
Totalt ble det fem økter hvor det ble oppgaver, oppgavesparring og sparring. Det ble også satt av tid til individuelle samtaler med tilbakemeldinger på kvaliteter og forbedringsområder.

Mette Solli som for tiden er skadet var også med på samlingen, denne gang som ekstra coach. Hun ga gode tips og råd til de unge og lovende deltagerne.
Det er mange fightere på vei opp og som kommer til å bli arvtagere etter dagens elite. De vil garantert opprettholde norsk kickboksings status, som et av verdens desidert beste fullkontakt landslag.

Det var mange utøvere som var invitert, de som takket ja var:
Sør-Odal kbk: Vergard Larsen
Bergenhus kamp: Djan Erik Djavit og Hosang Fatah
Troll kbk: Steinar Kronstad
Champions kbk: Fam Elgan, Cathrine Fonnes
Fighter kbk: Hallgeir Lien og Finn Olav Ulvund.
Fana kbk: Raymond Straume, Christer Skaflestad og Marielle Hansen.
Bergen kbk: Said Shawali Firouzadeh

Landslaget:
Karl Martin Richardsen, Cathrine Fonnes, Tonje Sørlie, Thea Therese Næss, Andreas Lødrup, Birgit Reitan Øksnes og Mette Solli

Landslagstrener Daimi Akin er svært fornøyd med prestasjonene denne helgen.