Meny - Kickboxing.no

Rapport fra Nordic Open

  • Rapport fra Nordic Open
    Fam Elgan (Bestemannspremie) / Foto: Thomas Kristiansen (thomas.kristiansen@kickboxing.no)

Klubbrapport fra Champions KBK

/ Publisert: 29. september 2010

Hold deg oppdatert

Få siste nytt fightere, stevner, nyheter og live-sendinger i din innboks.

Rapport fra Champions i Nordic open:Fam Elgan -60kg Full:

Hun var påmeldt i K-1 og full men ingen deltagere i K-1:-(. Første kamp er semifinale mot Jutta Nordberg fra Finland og Fam vinner klart 3-0.

I finalen møter hun Camilla Viksten Finsk L.L.utøver. Her er det enveis kjøring fra start til mål. Fam er sterkere,hurtigere og mer presis enn sin motstander og vinner 3-0. For disse prestasjonene blir Fam kronet med premien som stevnets BESTE UTØVER-GRATULERER.

Vi reiser snart til EM i low-kick i Baku(18-24okt.) og dette lover godt for fortsettelsen :-).

Cathrine Heggøy Fonnes -65kg Full:

I semifinalen møter Cathrine en danske Anna Elsmose. Dette er sesongens første kamp,men etter første runde begynner mønstere å falle på plass.
Cathrine prikker dansken i stykker å vinner klart 3-0.

I finalen møter Cathrine Anna Katas fra Finland som er tidligere Europamester. Cathrine har bare fått 3 kampers hvile fra sin semifinale mens motstanderen går direkte finale(urettferdig :-() Cathrine går respektløst på og vinner 1.runde men blir sliten i 2 og 3 runde og Katas vinner 2-1. De har møtt hverandre 3 ganger tidligere og nå er det interne oppgjøret 2-1 i Cathrine sitt favør.

Cathrine tok allikevel gull i lettkontakt -70kg. Her gikk hun 2 gode kamper og vant enkelt :-)

Sven Ave -75kg Full:

Sven møter i semifinalen den yngre,men mer rutinerte Raymon Gåsand. Sven leder etter 1 runde og har kampen i sine hender. 2.runde begynner Sven å merke trykke hans yngre motstander presser på og må ta imot en telling i slutten av runden. Vi har framdeles ledelsen men den henger i en tynn tråd. 3.runde blir han for sliten og klarer ikke å sitte trefferne. En helt jevn kamp,men tapet var greit 2-1. Dette Var Sven sin 2.kamp så vi har mye godt i vente :-)


Lettkontakt hadde vi 2 deltagere Roar Kversøy -69kg(bronse) og Joachim Ohnstad +94kg ble uplassert men god innsats av begge :-)

Mvh.
Thomas Kristiansen.
Champions Kickboxing klubb.