Meny - Kickboxing.no

World Cup

  • World Cup
    Monster Hansen viste muskler / Foto: Morten Saksvik (fana@kickboxing.no)


Klubbrapport fra Fana Kickboxingklubb/ Publisert: 5. juni 2013

Hold deg oppdatert

Få siste nytt fightere, stevner, nyheter og live-sendinger i din innboks.
(FOTO: Morten Saksvik) Marielle Vermedal Hansen vant  klassen -52Kg FullkontaktFana kickboxing klubb var i Italia i helgen og Marielle Vermedal Hansen (23) deltok i -52kg fullkontakt i Bestfighter World Cup.

Marielle gikk 3 kamper mot henholdsvis England, Polen og Russland i Finalen. Det var totalt 9 kvinner i klassen hennes.Coachene hennes Raymond Gaassand Straume og undertegnede fikk en uforglemmelig opplevelse med spenning, nerver og seiershyl. Marielle er en Ententainer.Sjekk også ut medielinkene fra World cup Bestfighter.Hilsen

Raymond & Morten. http://sport.aftenposten.no/sport/article282025.ecehttp://www.youtube.com/watch?v=U6sHMUByyEA&feature=em-upload_owner#action=share Pressemeldinger:

 Første dag av VM kvalifisering i Kickboksing er gjennomført. Fullkontaktutøveren Marielle V. Hansen kjempet som en Terrier og vant.Marielle som deltar i vektklassen -52 kg er ferdig med sin innledende kamp. Her møtte hun Monica Markowska  fra England. Marielle stiller høye krav til seg selv og er slett ikke fornøyd med kampen, selv om det var en soleklar seier, med tre enige dommere (3-0 seier).–Det var litt rot I første runde før Marielle endelig har kartlagt sin motstander som går links (motsatt grunnstilling). Men når det er gjort så er det bare for Marielle å skuffe på, hun gir ikke motstanderen noen sjanse til å komme godt ut av det. De to neste rundene er Marielle dominerende og treffer på det meste med bade slag og spark, forteller trener Morten Saksvik I Fana Kickboxingklubb.I morgen blir det ny kamp og da venter polakken Zaneta Ciesla. Et oppgjør som mange gleder seg til å se her I Italia. Dramatisk semifinale i WAKO World Cup endte med norsk seier. Marielle V. Hansen er klar for finale.Marielle som vant sin innledende kamp mot engelske Monica Markowska soleklart, fikk det tøffere i dag. Den polske motstanderen Zaneta Ciesla ble tøff og kampen ble avgjort på de siste 15 sekundene.–Det blir norsk seier på en dårlig dag på jobben for Marielle. Målsetningen om gull i World cup er fortsatt oppnåelig. Nå gjelder det å nullstille og forberede seg optimalt for morgendagen, sier trener Morten Saksvik.I morgen blir det finale og motstander er Irina Parakhina fra Russland. Kan det bli en pris for beste kvinnelige fullkontakt utøver, uansett vektklasse? Marielle V. Hansen vant søndag VM-kvalifiseringen i kickboksingDet var ville norske jubelscener i ringen etter suksessen.– Jeg kom for å rydde opp i vektklassen. Jobben er gjort, Nå kan jeg dra hjem med god samvittighet, sier Hansen i en pressemelding.– I forkant av kampen var stemningen spesiell med mye latter og galskap. Men når det var en time igjen til kampstart, så siger alvoret inn, og Marielle blir et særdeles fokusert lite monster på 52 kilo. Her er det mye som vil ut, forteller treneren Morten Saksvik. Kamp 1 -52 Kg Fullkontakt

Marielle V. Hansen (NOR) vs Monica Markowska (GBR) 3-0Kamp 2 -52 Kg Fullkontakt

Marielle V. Hansen (NOR) vs Zaneta Ciesla (POL) 3-0Kamp 3 -52Kg Fullkontakt

Marielle V, Hansen (NOR) vs Jirina Parakhina (RUS) Norsk GullFana Kickboxingklubb ænsker også å rette en hjertlig takk til vår pressekontakt under Bestfighter world cup, Per Andreas Ringsby.

Tusen takk Per Andreas, for den mektige jobben du gjorde for ossi Fana kickboxing, ubetalelig.