Meny - Kickboxing.no

WAKO President

  • WAKO President
    Espen Lund, fungerende President i WAKO


Espen Lund har blitt valgt til fungerende president i Det internasjonale kickboxingforbundet (WAKO)/ Publisert: 12. april 2013

Hold deg oppdatert

Få siste nytt fightere, stevner, nyheter og live-sendinger i din innboks.
(Tekst hentet fra idrett.no)

Espen Lund (48) har blitt valgt til fungerende president i Det internasjonale kickboxingforbundet (WAKO).

          Espen Lund                       Ennio Falsoni

Espen Lund, markeds- og sponsoransvarlig i Adecco, styremedlem i SportAccord, og hovedansvarlig for blant annet Olympiatoppens karriereveiledning av toppidrettsutøvere, ble nylig valgt til fungerende president i Det internasjonale Kickboxingforbundet.Bakgrunnen er at WAKO-president Ennio Falsoni for tre uker siden ble alvorlig akutt syk.  

- Vi har havnet i en svært lite hyggelig situasjon, for det er ingen ting vi ønsker mer enn at Falsoni skal komme tilbake. Situasjonen er svært alvorlig, og det vil ta lang tid før han er tilbake, sier Espen Lund.Under et ekstraordinært møte i München ble Espen Lund enstemmig valgt til ny president av de fem andre visepresidentene i forbundet. Lund har vært visepresident i WAKO siden 1999, og vært den som har jobbet tettest på Falsoni.

- Nå blir min oppgave å kartlegge den faktiske situasjonen og sikre aktivitetene ut året. Alle må være forberedt på mer jobb – for ingen kan erstatte Falsoni. Han hadde en enorm arbeidskapasitet og har hatt presidentvervet som en 100 prosent jobb, forteller Lund.