Meny - Kickboxing.no

Fysisk aktivitet og funksjonshemming

  • Fysisk aktivitet og funksjonshemming


Hvordan kan frivilligheten og det offentlige tilrettelegge bedre, og rekruttere flere til fysisk aktivitet blant funksjonshemmede./ Publisert: 16. september 2012

Hold deg oppdatert

Få siste nytt fightere, stevner, nyheter og live-sendinger i din innboks.


 Hvordan kan frivilligheten og det offentlige tilrettelegge bedre, og rekruttere flere til fysisk aktivitet blant funksjonshemmede.


 


Den 13. September ble det holdt seminar på Rica Drammen i regi av Norges Idrettsforbund. Fagkonsulent i NIF Brit Ingebjørg Fossli var ansvarlig i sammen med  Buskerud Idrettskrets.


Temaene som ble belyst var tilrettelegging av aktivitet i en sosial setting, hvordan inkludere barn med med funksjonsnedsettelser i kroppsøving på skolen, veien tilbake til arbeidslivet etter ulykke, Strømsgodset IF sine erfaringer med inkludering og en paneldebatt i etterkant som ble direktesendt på NRK Radio.


 


Håper flere NKBF klubber tar kontakt med regionale fagkonsulenter i NIF slik at vi kan inkludere og integrere flere funksjonshemmede i Kickboksing.


 


Det finnes mye materiell tilgjengelig som klubbene kan benytte seg av hos NIF. Kontakt: funksj@idrettsforbundet.no eller se nettsider.